Τι έγινε στο "Καραϊσκάκη" για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και 9 ημέρες

Η Κέρκυρα όχι μόνο πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο "Καραϊσκάκης" αλλά έβαλε φρένο και σε δύο εντυπωσιακά ρεκόρ που "έτρεχε" από το 2014 και μετά ο Ολυμπιακός. Διαβάστε το story.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος απέναντι στην Κέρκυρα σε σύγκριση με την εικόνα που είχε παρουσιάσει στο κοινό του στα τρία εντός έδρας ντέρμπι που προηγήθηκαν με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και το... πλήρωσε, με τους Νησιώτες να παίρνουν χωρίς πολύ κόπο τον βαθμό της ισοπαλίας κρατώντας στο μηδέν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το εντυπωσιακό είναι πως η ομάδα του Γρηγορίου όχι μόνο πήρε έναν χρυσό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή αλλά σταμάτησε και δύο τρομερά σερί που "έτρεχαν" και για τα οποία καμάρωναν οι Πειραιώτες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο έχει να κάνει με την επίθεση, με τον Ολυμπιακό του Μπέντο να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και 9 μήνες: από τη συντριβή με 3-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο του 2014!

Επιπλέον, σταμάτησε το νικηφόρο εντός έδρας σερί του Ολυμπιακού στην Super League, με τους "ερυθρόλευκους" να φτάνουν στις 29 σερί νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου και να γίνονται κάτοχοι του ρεκόρ στην Α' Εθνική αφήνοντας πίσω την ΑΕΚ με τις 28 διαδοχικές νίκες.

Προκαλεί τέλος εντύπωση πως αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός φέρνει δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα μετά την έναρξη της σεζόν καθώς λίγες ημέρες πριν το 0-0 με την Κέρκυρα είχε προηγηθεί το 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε μέσα σε λίγες ημέρες δύο ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πήρε αποτελέσμα μετά από 4 χρόνια η Κέρκυρα κόντρα στον Ολυμπιακό
Συνθήματα υπέρ του Τσόρι στο "Καραϊσκάκης"
Γκέλα ολκής με Κέρκυρα ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ΑΕΚ και έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK