Τι έγραψε η Ναντ για τη μεταγραφή Ζιλέ σε Ολυμπιακό

Οι άνθρωποι της Ναντ εμφανίζονταν αδιάλλακτοι ως προς το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ζιλέ όμως μετά το deal με τον Ολυμπιακο "μαλάκωσαν". Απόδειξη η ανακοίνωση!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΟΜ ΖΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΟΜ ΖΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε στιγμή να πιέζει την Ναντ για τον Γκιγιόμ Ζιλέ, από τη στιγμή που ο Μπέσνικ Χάσι είχε εισηγηθεί προσωπικά την απόκτησή του, και το φινάλε της υπόθεσης τον δικαίωσε καθώς ο 33χρονος Βέλγος χαφ ήρθε στην Ελλάδα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε αντίθεση πάντως με τους Πειραιώτες που ήταν σταθεροί στις θέσεις τους ως προς το ενδιαφέρον για τον παίκτη, η Ναντ άλλαξε στάση και συμπεριφορά.

Όλο το προηγούμενο διάστημα επέμενε πως δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για να τον δώσει και ο πρόεδρός της μάλιστα διατυμπάνιζε λίγα 24ωρα πριν ότι ο Ζιλέ δεν πρόκειται να φύγει, ωστόσο η μεταγραφή έκανε τους Γάλλους να κάνουν στροφή 180 μοιρών.

Αυτό φαίνεται άλλωστε μέσα από την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον Ζιλέ όπου κάνουν λόγο για τη νέα πρόκληση που ήθελε να αναλάβει και του εύχονται τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του.

"Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αφήνει την Ναντ. Η Ναντ, ο Ολυμπιακός και ο Γκιγιόμ Ζιλέ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βέλγου διεθνή.

Ήρθε στην ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2015 και κατάφερε να καθιερωθεί στη μεσαία γραμμή της Ναντ ενώ την περασμένη σεζόν ήταν και ο αρχηγός. Στην ηλικία των 33 ετών, ο Γκιγιόμ Ζιλέ επέλεξε να αποδεχτεί μία νέα πρόκληση, εκείνη του Ολυμπιακού.

Η Ναντ τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή τύχη στο υπόλοιπο της καριέρας του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των "καναρινιών" για Ζιλέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK