Τι φοβάται ο Μπέντο στο Περιστέρι

Για ποιο λόγο ο Πάουλο Μπέντο έχει αποφασίσει να βάλει όλα τα "βαριά χαρτιά" κόντρα στον Ατρόμητο; Τι του έχουν πει οι παλαιότεροι στο Ρέντη για τον σημερινό αντίπαλο των "ερυθρολεύκων"; Γιατί σκοπεύει να κάνει αλλαγές με την Αστάνα; Το Contra.gr έχει τις απαντήσεις.

Τι φοβάται ο Μπέντο στο Περιστέρι
bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι καθόλου εύκολη δοκιμασία η σημερινή που έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο. Και δεν είναι εύκολη γιατί παραδοσιακά οι Περιστεριώτες στην έδρα τους έβαζαν δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδας;

Πέρσι για παράδειγμα τους ανησύχησαν σε αρκετά μεγάλο βαθμό παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με τις δύο κεφαλιές – γκολ του Μποτία είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ με 0-2! Μείωσε ο Ατρόμητος 1-2 στο75’και κάπου εκεί οι παίκτες του Σίλβα άρχισαν να κυριεύονται με άγχος.

Πάμε να δούμε ενδεικτικά κάποια άλλα σκορ που έχει φέρει ο Ολυμπιακός μέσα στο Περιστέρι. Τη σεζόν 2014-15 είχε ηττηθεί με 0-1, το 2013-14 είχε φέρει λευκή ισοπαλία, το 2012-13 είχε κερδίσει με 1-0, το 2011-12 ήταν τελευταία αγωνιστική και είχε επικρατήσει με 2-0, το 2010-11 είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 1-3 (σ.σ. ήταν στα τελειώματα του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τον Απρίλιο).

Και επίσης κάτι άλλο που ξεχάσαμε να αναφέρουμε. Υπάρχει και η καλοκαιρινή ήττα με 1-3, περίπου μία εβδομάδα πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» των Πειραιωτών κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σέβα στο Καραϊσκάκη. Τότε ήταν που είχαν ξεκινήσει οι… σεισμικές δονήσει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Βίκτορ στον πάγκο.

Στη συνέχεια θυμάστε όλοι τι συνέβη στα προκριματικά τουChampionsLeagueμε την Χάποελ, παρά το γεγονός ότι οι αδυναμίες του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση είχαν φανεί στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Ατρόμητο.

Ο Βίκτορ δεν είχε ταρακουνηθεί όσο έπρεπε, οι παίκτες πίστευαν ότι ήταν μία κακή παρένθεση και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να πάρουν τα… πόδια τους στα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Ο Μπέντο λοιπόν είναι ενήμερος για το τι σημαίνει Περιστέρι για τον Ολυμπιακό. Έχουν φροντίσει οι παλαιότεροι στην ομάδα να τον ενημερώσουν για τα ζόρια που έχουν τραβήξει οι Πειραιώτες στην έδρα του Ατρομήτου.

Την ίδια στιγμή στο σκάουτινγκ που έχει κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διαπιστώσει ότι με την έλευση του Κορακάκη στο τιμόνι του Ατρομήτου, θα πρέπει να φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός για να μην χάσει βαθμούς.

Για αυτό το λόγο άλλωστε σκοπεύει να πάει με τους βασικούς απόψε. Ούτε ροτέισον, ούτε αλλαγές, ούτε αλχημείες. Μόνο μία αλχημεία αναμένεται να κάνει, αλλά αυτή είναι αναγκαστική. Θα παίξει πιθανότατα ο Ρέτσος αριστερά λόγω του τραυματισμού του Ντε Λα Μπέγια. Δεν φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες το σενάριο με Ομάρ δεξιά και Φιγκέιρας αριστερά. Θα πάει μάλλον με τον Ρέτσο που έχει αρχίσει και συνηθίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι υπόλοιποι δέκα είναι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Αντρέ Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΣΤΑΝΑ

Τις όποιες αλλαγές έχει στο μυαλό του ενόψει Παναθηναϊκού, σκοπεύει να τις κάνει με την Αστάνα. Ο Καμπιάσο για παράδειγμα έμεινε εκτός Περιστερίου όχι μόνο επειδή είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες, αλλά κυρίως για να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει Καζακστάν. Επίσης, με την Αστάνα θα παίξει ο Λεάλι.

Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που πραγματικά την έχει σε πολύ μεγάλη υπόληψη ο Μπέντο και για αυτό το σημερινό παιχνίδι το αντιμετωπίζει λες και παίζει ο Ολυμπιακός ένα ντέρμπι με έναν εκ των συνδιεκδικητών του τίτλου…

News 24/7

24MEDIA NETWORK