Τι γράφουν οι Άγγλοι για Ολυμπιακό και Σισοκό

Ο Αλί Σισοκό φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στο Νησί, το ίδιο αντιλαμβάνονται και οι Βρετανοί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Birmingham Mail" ο έμπειρος μπακ αναμένεται να είναι παίκτης της ελληνικής ομάδας μέσα στις επόμενες ώρες: "Ο δανεισμός του 29χρονου Γάλλου αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις προσεχείς 24 ώρες, με μία οψιόν αγοράς το καλοκαίρι εκ μέρους του πρωταθλητή Ελλάδας".

Ακόμη τονίζεται ότι "ο Ολυμπιακός με τους εκπροσώπους του αριστερού μπακ, που βλέποντας ότι δεν έχει μέλλον στη Βίλα υπό τις οδηγίες του Στιβ Μπρους, επιθυμεί να πάει να παίξει μπάλα εκεί όπου θα έχει τις ευκαιρίες. Και έτσι είναι κοντά στον Ολυμπιακό".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...