Τι γύρευε η Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη;

Ερωτηματικά προκάλεσε η παρουσία σκάουτ της τουρκικής ομάδας στο Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Είναι νωπά ακόμα τα ρεπορτάζ που ήθελαν τους “μαυραετούς” να ενδιαφέρονται για τον Κώστα Φορτούνη, δημοσιεύματα πάντως που τα διέψευδαν οι διοικούντες του τουρκικού συλλόγου.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
fortounis EUROKINISSI SPORTS

Πριν από μερικές μέρες υπήρχαν ένα σωρό δημοσιεύματα στην Τουρκία που ήθελαν την Μπεσίκτας να έχει απλώσει δίχτυα σε Ολυμπιακό και Ιταλία για τους Φορτούνη και Ταχτσίδη αντίστοιχα.

Μάλιστα, τα γειτονικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι πριν από μία εβδομάδα στις Βρυξέλλες, είχε βρεθεί άνθρωπος της Μπεσίκτας για να τσεκάρει τους δύο ποδοσφαιριστές στο Βέλγιο – Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τον Φορτούνη τον έβλεπαν ως αντικαταστάτη του Ότζιακουπ και τον Ταχτσίδη ως αντι-Χάτσινσον.

Τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ότι ο κόουτς Σενιόλ Γκιουνές αρκετές φορές είχε εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για τον “Φόρτου”, ενώ πάντοτε στα ρεπορτάζ υπήρχε η υποσημείωση ότι η Μπεσίκτας δεν βλέπει μόνο τον άσο του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες αργότερα οι διοικούντες του τουρκικού συλλόγου διέψευδαν ότι ασχολούνται με την περίπτωση του Κώστα, αλλά χθες (1/4) στο Καραϊσκάκη (πάντα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία) βρέθηκε άνθρωπος της Μπεσίκτας για να δει το Ολυμπιακός – Πλατανιάς.

Τι γύρευε λοιπόν στο Φάληρο ο σκάουτ της Μπεσίκτας; Τα παιχνίδια Μπεσίκτας – Ολυμπιακού πέρασαν. Οπότε, αποκλείεται το σενάριο “κατασκοπίας” των Πειραιωτών. Μήπως όντως μεταξύ και άλλων ποδοσφαιριστών εξετάζουν τον Φορτούνη, όπως ακούγεται έντονα στην Κωνσταντινούπολη; Το καλοκαίρι πλησιάζει και εκεί θα φανούν πολλά για το κατά πόσο είναι ζωηρό (όπως διατυμπανίζουν οι ρεπόρτερ της Μπεσίκτας) ή όχι το ενδιαφέρον για τον 24χρονο διεθνή Έλληνα άσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK