Τι ισχύει με Καρντόσο: Φεύγει ή όχι;

Πολλά ακούγονται, όντως σε Κίνα και Αραβία ασχολούνται με την περίπτωση του Παραγουανού επιθετικού, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν την παραμικρή "ενόχληση". Ποιες οι σκέψεις του Καρντόσο.

Τι ισχύει με Καρντόσο: Φεύγει ή όχι;

Τις τελευταίες τρεις ημέρες ακούγεται έντονα ότι θα "σκάσει" πρόταση για τον Καρντόσο. Μάλιστα, η παρουσία του μάνατζέρ του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τροφοδότησε για τα καλά τα σενάρια που θέλουν ομάδα από την Κίνα ή την Αραβία να κάνει άμεσα κίνηση για να τον αποκτήσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ο Παραγουανός φορ, από την πλευρά του, δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ειδικά τώρα που άρχισε να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Θεωρεί ότι στα 33 του χρόνια μπορεί να προσφέρει ακόμα σε υψηλό επίπεδο και να μην μπει στη διαδικασία να πάει σε ασιατικά πρωταθλήματα, τα οποία το μόνο που θα του προσφέρουν είναι ένα κάρο εκατομμύρια ευρώ.

Μην ξεχνάμε ότι αν παραμείνει στο λιμάνι έως τα τέλη Ιουνίου θα πάρει πάνω από 2 εκ. ευρώ. Άφησε ένα καλύτερο συμβόλαιο που είχε στην Τράμπζονσπορ, γιατί πολύ απλά ήθελε να πάει κάπου να παίξει μπάλα και να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Ολυμπιακός τού τα πρόσφερε όλα αυτά. Και τον πρωταθλητισμό, και την Ευρώπη. Μια χαρά αισθάνεται στην Ελλάδα και αδιαφορεί για τα όσα ακούγονται για ενδιαφερόμενες ομάδες από Κίνα και Αραβία.

ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Από την άλλη όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής: αν φτάσει στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας μία πρόταση που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα και συνάμα ικανοποιητική, ο Ολυμπιακός θα κάτσει να την συζητήσει. Δεν πρόκειται να την απορρίψει.

Από τον Πειραιά δεν έχει προσδιοριστεί το ποσό με το οποίο θα έδινε τον Καρντόσο σε περίπτωση που κάποιος χτυπούσε την πόρτα των "ερυθρολεύκων". Ναι μεν δεν υπάρχει καμία διάθεση αυτή τη στιγμή να παραχωρήσουν τον Παραγουανό φορ, αλλά σε μία μεταγραφική περίοδο κανείς δεν ξέρει πώς θα... ξημερώσει. Όλα είναι ανοικτά και κυρίως τα πάντα μπορούν να πέσουν στο τραπέζι σε διάφορες συζητήσεις διαπραγματεύσεων.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Πάμε όμως στα δεδομένα. Πράγματι, φαίνεται πώς κάτι κινείται από την Κίνα και την Αραβία. Το διαδίδει ο μάνατζέρ του; Το διαδίδουν ειδικά και στην Κίνα; Όπως και να 'χει, κάτι "παίζει".

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία απόσταση από το ενδιαφέρον με την "ενόχληση". Κανένας δεν έχει τηλεφωνήσει στον Ολυμπιακό για να ρωτήσει "πόσο πουλάτε τον Καρντόσο". Κανένας δεν έχει μπει στη διαδικασία να χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών και στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα γίνει κιόλας κάποια επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΓΕ

Μπορεί να φτάσει πρόταση σήμερα, μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Οι Κινέζοι πάντως σε κάθε μεταγραφική περίοδο φροντίζουν να... αναστατώνουν κόσμο και κοσμάκη στην Ευρώπη. Και μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο ο Καρντόσο που γλυκοκοιτάζουν. Στα "ραντάρ" τους παραμένει και ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος για αρκετούς θεωρείται βέβαιο ότι θα απασχολήσει όντως τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Το όνομα του Νιγηριανού "παίζει" δυνατά στην Ασία και αν τον βάζαμε στη ζυγαριά με τον Καρντόσο, περισσότερες πιθανότητες είναι να έρθει κάποια πρόταση για τον Ιντέγε παρά για τον Παραγουανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK