Τι κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Τούρκους

Τρία ματς έχουν δώσει οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα σε τουρκικές ομάδες και άλλα δύο που… δεν έγιναν! Μόλις μία νίκη μετρούν οι "ερυθρόλευκοι" και ελπίζουν να πάρουν το αίμα τους πίσω κόντρα στον Οσμανλίσπορ (VIDEOS).

Τι κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Τούρκους

Την Οσμανλίσπορ έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού η κλήρωση για τους "32" του Europa League. Είναι η τρίτη τούρκικη ομάδα που θα συναντήσουν οι "ερυθρόλευκοι" στην ευρωπαϊκή ιστορία τους.

Η πρώτη ήταν η Μπεσίκτας τη σεζόν 1958-59 για το Πρωταθλητριών, αλλά τότε είχε προκριθεί η ομάδα της Πόλης άνευ αγώνων, γιατί είχε αποχωρήσει ο Ολυμπιακός λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης που επικρατούσε εκείνη την εποχή ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Η δεύτερη ήταν η Γαλατάσαραϊ, την οποία έχει πετύχει δύο φορές. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2003-04 για τους ομίλους του Champions League, όταν είχε χάσει 1-0 στην Κωνσταντινούπολη και νικήσει 3-0 στην Ριζούπολη με γκολ των Μαυρογενίδη, Καστίγιο και την φοβερή λόμπα του Τζιοβάνι στον Μοντραγκόν.

Με την Γαλατά είχαν παίξει οι Πειραιώτες και το 2008-09 για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τότε τα παιχνίδια δεν ήταν μέσα-έξω, αλλά μονά. Οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει με 1-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Οσμανλίσπορ δεν τρομάζει, αλλά κρύβει... παγίδες!
Δεν υποτιμάει την Οσμανλίσπορ ο Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK