Τι λένε στην ΠΑΕ για Καρίμ, Ζιλέ και Παρτιζάν

Θέση στα σενάρια των τελευταίων ημερών για τον Ανσαριφάρντ και τον Ζιλέ της Ναντ πήραν στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισαν το τοπίο με τη διευκρίνιση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στη μάχη με Παρτιζάν.

Τι λένε στην ΠΑΕ για Καρίμ, Ζιλέ και Παρτιζάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με την Παρτιζάν έχουν άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως διευκρινίστηκε από επίσημες πηγές. "Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς με την Παρτιζάν και μόνο! Τίποτα δεν έχει τελειώσει", ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, από την ΠΑΕ ξεκαθάρισαν επισήμως -για μία ακόμη φορά- ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, παρότι στον αγώνα του Βελιγραδίου είχε μείνει αρχικά εκτός 18άδας και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο λόγω της ξαφνικής αδιαθεσίας του Φορτούνη.

Σε ό,τι αφορά τον Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ, ο οποίος αποτελεί στόχο των "ερυθρολεύκων" για τη μεσαία του γραμμή οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα". Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τη συνέχεια και μέχρι το τέλος Αυγούστου οπότε και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Στο μεταξύ, κυκλοφορούν σήμερα από το διαδύκτιο και τη Δευτέρα (10.00) από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τους πρωταθλητές Σερβίας (21.45). Οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 150 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK