Τι λένε στον Ολυμπιακό για Μάριν

Ο Μάρκο Μάριν πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία που του έδωσε ο Μπέντο στη Σπάρτη και πλεον υπάρχει έντονος προβληματισμός από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον Γερμανό.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο προσέφερε στον Μάρκο Μάριν την ευκαιρία που περίμενε εδώ και καιρό, δίνοντάς του φανέλα βασικού στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με την Σπάρτη, όμως ο Γερμανός άσος όχι μόνο δεν την άρπαξε από τα μαλλιά αλλά την πέταξε επιδεικτικά στον κάλαθο των αχρήστων.

Αν και το ματς του επέτρεπε, ελέω της χαμηλότερης δυναμικότητας του αντιπάλου, να δείξει την αξία του, ο 27Χχρονος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πείσει πως είχε αδικηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα που ήταν παροπλισμένος (εκτός αποστολής σε αρκετά ματς) και δικαιολογημένα έγινε η πρώτη αλλαγή στο 57'.

Εκεί που εκτέθηκε μάλιστα ο Μάριν ακόμα περισσότερο ήταν στο γεγονός πως ο Μανθάτης που πήρε τη θέση του όχι μόνο πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ματς αλλά ήταν και από τους πλέον δραστήριους ποδοσφαιριστές του Μπέντο, δείχνοντας διάθεση και όρεξη να κυνηγήσει κάθε φάση, σε αντίθεση με τον Γερμανό.

Πλέον, δεν είναι μόνο ο Μπέντο που είναι απογοητευμένος με τον παίκτη αλλά αυτός ο προβληματισμός έχει περάσει και στους ανθρώπους της διοίκησης των Πειραιωτών για τη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του.

"Περιμένουμε περισσότερα κι εμείς και ο προπονητής, από έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή, αλλά έχει συμβόλαιο. Υπάρχει δυσαρέσκεια από την εικόνα του ως τώρα, αλλά δεν υπάρχει απόφαση ή πρόθεση να φύγει, ούτε έχει εκφράσει κάποια τέτοιου είδους πρόθεση ο ποδοσφαιριστής. Θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες...", έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το ματς στην Σπάρτη και την νέα αναιμική εμφάνιση του Μάριν.

Πώς έχει τώρα η κατάσταση; Ο Μάριν δεν είναι "τελειωμένος" καθώς δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση που να αφορά το μέλλον του στο Ρέντη ωστόσο η αλήθεια είναι πως η υπομονή για το πότε θα δείξει την αξία του έχει αρχίσε να εξαντλείται και θα πρέπει ο ίδιος να αλλάξει ρότα αν θέλει να εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μάριν του... Ρέντη και του Γενάρη!
Η δικαίωση του Μπέντο με τον Μάριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK