Τι Μπεν Αρφά, τι... Καρσελά για τον Γκαρθία...

Η δεύτερη ευκαιρία στον Βελγομαροκινό και οι εξετάσεις που θα περάσει υπό τον νέο προπονητή για να πείσει ότι το πρώτο 6μηνο ήταν... προσαρμογής. Πώς ενδέχεται να είναι αυτός η... μεταγραφή του εξτρέμ που αναζητείται.

Θα γυρίσει ο τροχός (της τύχης) για τον Μεχντί Καρσελά; Στο χέρι του είναι να μην χρεοκοπήσει ξανά. Η αλλαγή προπονητή ίσως αποβεί προς όφελος του Βελγομαροκινού εξτρέμ, ο οποίος ήταν στους "κομμένους" επί Τάκη Λεμονή, αλλά τώρα επανέρχεται προκειμένου να κριθεί από τον Όσκαρ Γκαρθία.

Η παρουσία του στην προπόνηση της Πέμπτης τυχαία δεν ήταν. Μπορεί στις 16 συμμετοχές που είχε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου (στο 1-1 με τον Κισσαμικό για το κύπελλο), όταν και παραγκωνίστηκε, να μην είχε βγάλει την ποιότητά του, να ήταν ως και μπλαζέ πολλές φορές και να το "πλήρωσε", παρόλα αυτά η ποδοσφαιρική αξία είναι αδιαμφισβήτητη και ο Καταλανός προπονητής αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μια εισήγηση που αποδέχθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού, ανεξάρτητα από τι είχε προηγηθεί.

Το γεγονός ότι ο Καρσελά δεν κατάφερε, σ' αυτό το διάστημα που μεσολάβησε (1,5 μήνας), να φέρει πρόταση τού... έκανε καλό, αφού αποτελεί ξανά στέλεχος της πρώτης ομάδας και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Μην αποκλειστεί πλέον το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στο γήπεδο, ως μέλος της αποστολής. Ως τον εξτρέμ που... ψάχνει ο Ολυμπιακός μέχρι τα τέλη Γενάρη! Όλα είναι ρευστά πια, αφού ο Γκαρθία παίρνει τις αποφάσεις.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!