Τι υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Για ένα προϊόν μιας μεθοδευμένης οργανωμένης κατάστασης εναντίον του, εξαιτίας της ανοδικής πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και εξωτερικό, μίλησε κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Ανδρεάδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τι υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Συμφωνία με το ρεπορτάζ του news247.gr και της Αντωνίας Ξυνού, ο κατηγορούμενος για πέντε αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τυχόν εγκληματικές πράξεις, ενώ αναφέρθηκε και σε ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έχει ξεσπάσει "πόλεμος" εναντίον του, ο οποίος ξεκίνησε με την ποδοσφαιρική υπόθεση του 2011, για την οποία που υπάρχει ήδη απαλλακτική -για τον Β. Μαρινάκη- πρόταση από τον εισαγγελέα Εφετών Παν. Πούλιο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να χρησιμοποίησε τη φράση πως " γίνεται πόλεμος διότι έχει χρηματοδοτήσει τον Ολυμπιακό με πάρα πολλά χρήματα , έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά κυρίως με τις πορείες στην Ευρώπη και οι αντίπαλοί του επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχειρηματικά αλλά και για να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακό για να ωφεληθούν οι άλλες ομάδες. Είναι μια αντιπαλότητα που έχει φτάσει στην κορύφωσή της και χρησιμοποιούνται θεμιτά και αθέμιτα μέσα (όπως π.χ φέρεται να ανέφερε την προσπάθεια να εμπλακεί το όνομά του από αυτούς του κύκλους, με μια εντελώς άσχετη με τον ίδιο υπόθεση του πλοίου Noor One)".

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες

Στις ερωτήσεις του ανακριτή για τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως δεν έχουν σχέση με την τέλεση άδικων πράξεων, προσθέτοντας πως από αυτές δεν προκύπτει από αυτές να τελείται άδικη πράξη.

Τέλος αναφορικά με την φερόμενη χρήση Πακιστανικών τηλεφώνων, ο Β. Μαρινάκης φέρεται να σημείωσε πως είναι σύνηθες να υπάρχουν στα χέρια πολλών διότι κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά.

Διαβάστε ακόμη

Σοκ: Εκτός ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK