Τινάζει την μπάνκα η Λεβερκούζεν για Ρέτσο

Αποφασισμένη να κάνει πρόταση που να αγγίζει ακόμα και τα 20.000.000 ευρώ είναι η γερμανική ομάδα, αλλά σε αυτή την προσφορά δεν θα υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης για τον Ολυμπιακό.

ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λεβερκούζεν θέλει τον Παναγιώτη Ρέτσο, το δείχνει με κάθε τρόπο, έχει κάνει ήδη τις πρώτες της επαφές με τον Ολυμπιακό και θα “χτυπήσει” την κατάλληλη στιγμή. Οι “ασπιρίνες” έχουν πάρει τα μηνύματα βεβαίως ότι στο λιμάνι δεν καίγονται να τον πουλήσουν και φυσικά δεν καίγεται ούτε ο παίκτης να φύγει από τον Πειραιά.

Επίσης, ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός θέλει να έχει τον Ρέτσο για τα δύο ματς με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Champions League. Όλα αυτά τα γνωρίζει από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τον Ρέτσο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Λεβερκούζεν έχει κάνει ήδη πρόταση 16εκ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%! Μια πρόταση που ο Ολυμπιακός την απέρριψε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Σίγουρα η εμπλοκή του μεγαλομάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι στην υπόθεση του Ρέτσου παίζει έναν ξεχωριστό ρόλο. Ο Ραμαντάνι είναι ένας άνθρωπος που ό,τι πιάνει, γίνεται... χρυσός και βγάζει προς την πιάτσα μία εικόνα ότι μπορεί ο παίκτης να πιάσει και 20άρικο!

Και να λοιπόν που χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν ότι η Λεβερκούζεν επειδή θέλει διακαώς τον παίκτη, είναι αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Ότι είναι αποφασισμένη να φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αστρονομικό για τα ελληνικά δεδομένα, ποσό που... ζαλίζει.

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα “αλλά”. Σε αυτή την πρόταση που φαίνεται ότι είναι έτοιμη να καταθέσει η Λεβερκούζεν, δεν θα υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης. Προσπαθεί με λίγα λόγια η Μπάγερ να τον κάνει δικό της και να μην αφήσει τίποτα στον Ολυμπιακό, ούτε... 1% από τα δικαιώματα του Ρέτσου.

Υπομονή λίγες μέρες... Μετά τη Ριέκα θα προκύψουν εξελίξεις γύρω από τον 19χρονο στόπερ.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK