Το "αντίο" του Ομάρ είχε πολύ συναίσθημα

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στην καρδιά του ερυθρόλευκου οπαδού δείχνοντας τη δική του καρδιά...

Εφέτος πολύ χρόνο συμμετοχής δεν είχε παίζοντας σε 4 ματς (2 πρωταθλήματος, 1 Κυπέλλου, 1 Europa League), αφού προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό έμεινε πίσω από τον Φιγκέιρας. Παρόλα αυτά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φεύγει από τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες αναμνήσεις και κρατώντας ανοικτή την πόρτα πίσω του.

Ποιος ξέρει άλλωστε αν σ' έξι μήνες δεν θα είναι ξανά κάτοικος Πειραιά; Προς το παρόν εκπληρώνει ένα δεύτερο από τα ποδοσφαιρικά όνειρά του. Το πρώτο το είχε ήδη κάνει πραγματικότητα με τα ερυθρόλευκα.

Το μήνυμα που έγραψε ο Ομάρ στο instagram: "Μετά από 2,5 καταπληκτικά χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κερδίσαμε τρόπαια μαζί και εκπλήρωσα ένα από τα όνειρά μου παίζοντας στο Champions League, τώρα που δίδεται η ευκαιρία να εκπληρώσω ακόμη ένα παίζοντας στην Premier League. Θα είμαι τους επόμενους έξι μήνες στη Χαλ. Η καρδιά μου θα συνεχίσει να είναι με τον Ολυμπιακό. Τα καλύτερα για το υπόλοιπο της χρονιά στη μάχη για τον 44ο τίτλο.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στην τεράστια πρόκληση που έχω στα χέρια μου προσπαθώντας να βοηθήσω τη Χαλ να πετύχει το στόχο της παραμονής".

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...