Το απόγευμα στην Αθήνα ο Μίλιτς

Στις 17.45 θα πατήσει στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Κροάτης αριστερός μπακ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.Αναμένεται την Δευτέρα (24/7) να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα.

Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Μπαμ-μπαμ έκανε τη μεταγραφή του Χρβόγε Μίλιτς ο Ολυμπιακός. Από εκεί που το όνομα του Κροάτη αριστερού μπακ δεν είχε ακουστεί καθόλου, ξαφνικά "έσκασε" το βράδυ της Παρασκευής (21/7) και σε λίγη ώρα, συγκεκριμένα στις 17.45, αναμένεται να αφιχθή στην Αθήνα.

Ο 28χρονος άσος της Φιορεντίνα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάει να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "ερυθρόλευκους".

Η μεταγραφή του θα κοστίσει γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα τον συμπεριλάβει στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Παρτιζάν το βράδυ της Δευτέρας (24/7).

News 24/7

24MEDIA NETWORK