Το εκατομμύριο του Ολυμπιακού για Έλληνα άσο

Ποιος είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Σούπερ Λιγκ που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τόσο ώστε να παρουσιάζονται έτοιμοι να ρίξουν για χάρη του ένα... χαρτί στο τραπέζι.

Νέα δημοσιεύματα μπλέκουν τον άσο της Λάρισας, Γιάννη Μασούρα με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει κοστολογήσει πολύ ακριβά τον 22χρονο Πατρινό και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “SPORTDAY” τρεις ομάδες φέρονται να τον διεκδικούν "δυναμικά".

 

Η μία είναι η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα που παρουσιάζεται να προσφέρει για τον Μασούρα κοντά στις 900.000 ευρώ, έχοντας ανεβάσει την προσφορά της από τις 750.000 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η αμέσως επόμενη φημολογείται ότι είναι η Μπλάκμπερν που μπήκε στη “μάχη” της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή με 500.000 ευρώ και βρίσκεται στην πιο μειονεκτική θέση...

Όλες αυτές τις προτάσεις φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός τις... πάτησε, ρίχνοντας στο τραπέζι για χάρη του Μασούρα 1.000.000 ευρώ! 

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.