Το "κρυφτούλι" του Μπέντο!

Κλειστά τα χαρτιά από τον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ποιος από τους "νεοσύλλεκτους" εμφανίζεται σίγουρος για την ενδεκάδα.

Το "κρυφτούλι" του Μπέντο!

Να λοιπόν που ο Πάουλο Μπέντο άρχισε να θυμίζει λίγο τον Μάρκο Σίλβα. Όχι στον τρόπο δουλειάς του, αλλά στο... κρυφτούλι για το οποίο φημιζόταν ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού (και συμπατριώτης του) σε ό,τι είχε να κάνει με τα πλάνα της ενδεκάδας.

Ο Μπέντο αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει της πρεμιέρας των "ερυθρολεύκων" κόντρα στη Βέροια. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά κάθονται και σε "αναμμένα κάρβουνα" οι ποδοσφαιριστές για τις τελικές αποφάσεις του τεχνικού τιμ ως προς το αρχικό σχήμα.

Ο κόσμος είναι λογικό να ενδιαφέρεται να δει και "φρέσκο αίμα" στην ενδεκάδα. Να δει δηλαδή κάποιον από τους "νεοσύλλεκτους". Αυτή τη στιγμή ο Ταρίκ Ελιουνιούσι μοιάζει ως ο μοναδικός σίγουρος που θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Ο Αντρέ Μαρτίνς επίσης έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς, ενώ και ο Μάριν δοκιμάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις σε ρόλο... Φορτούνη. Πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο όμως να παίξει ο Τρικαλινός χαφ στην κλασική θέση του, σε αυτή πίσω από τον επιθετικό και όχι ο Γερμανός άσος.

Για να μην πολυλογούμε, η τελευταία προπόνηση δεν ήταν ασφαλής για συμπεράσματα. Ένα πιθανό σχήμα κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας στο 4-2-3-1 που δουλεύει τόσο καιρό ο Μπέντο είναι με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Αντρέ Μαρτίνς (Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνη και Ιντέγε ή Καρντόσο.

Όλα είναι ανοικτά με λίγα λόγια. Σίγουρα ο Μπέντο έχει αποφασίσει για τους "εκλεκτούς". Απλώς φρόντισε, όπως και ο Σίλβα, να κρατήσει με το δικό του τρόπο σε εγρήγορση όλους όσους συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Βέροια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK