Το ξέσπασμα Μαρινάκη βρήκε... σύμφωνο τον Ίβουσιτς

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες δουλειάς του στον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του σε κροατικό μέσο ενώ πήρε θέση και για την πρόσφατα "κατσάδα" που δέχτηκαν οι παίκτες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν και είναι μόλις τρεις μήνες στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ο Ίβιτσα Ίβουσιτς αισθάνεται πως βρίσκεται σε ένα από τα μεγάλα και οργανωμένα ευρωπαϊκά κλαμπ και αυτό θέλησε να το εκφράσει και μέσω συνέντευξης που έδωσε στην "Sportska Novosti", με τον Κροάτη γκολκίπερ να υποστηρίζει μάλιστα πως ήταν λογικό να νευριάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εικόνα της ομάδας και να επισκεφτεί... αγριεμένος το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.

"Ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο μεγάλα και οργανωμένα κλαμπ της Ευρώπης, έχει 44 πρωταθλήματα και πάρα πολύ κόσμο που τον ακολουθεί. Ο Μαρινάκης είναι ο ηγέτης και το μυαλό του Ολυμπιακού. Ένας άνθρωπος με πραγματικό όραμα, που μας εγγυάται για τα πάντα και τίποτα δεν μας λείπει.

Σίγουρα σε αυτήν την κατάσταση, όταν η ομάδα δεν έχει τα αποτελέσματα που πρέπει, είναι λογικό ο πρόεδρος να θυμώσει και να απογοητευτεί. Όταν δίνει τόσα πολλά από τον εαυτό του, λογικό είναι να έχει μεγάλα παράπονα", τόνισε ο νεαρός κίπερ των Πειραιωτών, ενώ αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, δήλωσε:

"Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία και πρόκειται για μια κακή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάποια ματς δεν είχαμε τύχη και σε ορισμένα άλλα κάποιες διαιτητικές αποφάσεις μας καταδίκασαν. Όλα τα μεγάλα κλαμπ στον κόσμο περνάνε μια δύσκολη περίοδο. Αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Ακόμη δεν έχω παίξει, αλλά ο έμπειρος Σίλβιο Προτό κάνει καλό πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και τρίτος έρχομαι εγώ. Δουλεύω πολύ καλά, με πολύ καλό σταφ, αισθάνομαι να έχω κάνει ήδη πρόοδο και το αθλητικό κέντρο του συλλόγου, επειδή πέρασα έξι χρόνια στην Ίντερ, να ξέρετε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό της Ίντερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK