Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη

Τι εντόπισε ο Λεμονής από την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον Πανιώνιο και προσπαθεί να το διορθώσει άμεσα. Το Contra.gr εξηγεί πώς έχει η κατάσταση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη
EUROKINISSI

Σε τέσσερις μέρες ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη από τις πέντε συνολικά μεγάλες "μάχες" εώς τα τέλη Οκτωβρίου. Αντίπαλός του ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, μια ομάδα που θυμίζουμε ότι είχε νικήσει τους "ερυθρόλευκους" σε φιλικό τον Ιούλιο και μάλιστα σε ένα ματς που οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν... βλέπονταν.

Βέβαια, άλλο το φιλικό του Ιουλίου και τελείως διαφορετικό το επίσημο ματς στα μέσα Οκτωβρίου. Ο Τάκης Λεμονής δουλεύει αποκλειστικά για τον Πανιώνιο από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Μπορεί να έχει το σοβαρό πρόβλημα με τις απουσίες των διεθνών και να μην κάνει όπως θέλει τη δουλειά του για το ματς της Νέας Σμύρνης (14/10, 20.30), αλλά προσπαθεί στο διάστημα της διακοπής να συμμαζέψει ό,τι προλαβαίνει από τα όσα άφησε πίσω του ο Μπέσνικ Χάσι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων και έχει δουλέψει αρκετά στον συγκεκριμένο τομέα ο Λεμονής στο Ρέντη. Μην περιμένετε φυσικά θεαματικές βελτιώσεις στη Νέα Σμύρνη. Θέλει αρκετό χρόνο και υπομονή για να βρεθούν οι αυτοματισμοί μέσα στο γήπεδο.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αγωνιστικό ενόψει Πανιωνίου. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που προσπαθεί να λύσει ο Λεμονής...

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ

Ο Ολυμπιακός έχει την... ατυχία να διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς ποδοσφαιριστές που έγιναν φέτος κάτοικοι Πειραιά. Οπότε, δεν είναι και τόσο απλό να εξηγήσει κάποιος σ' αυτούς ότι το σημαντικό ματς για το σύλλογο δεν είναι αυτό στο "Καμπ Νόου" την παραπάνω Τετάρτη (18/10), αλλά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

Διαχρονικά αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα ο Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές του πριν από τα παιχνίδια του Champions League, εμφανίζονταν κάπως χαλαροί στα ματς πρωταθλήματος. Όμως, ο σύλλογος δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει κάπου βαθμούς όπως την είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Λεμονής, επειδή έχει εντοπίσει θέματα νοοτροπίας ορισμένων, θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού ενόψει Πανιωνίου δεν είναι τόσο το αγωνιστικό, όσο το... εγκεφαλικό.

Να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες ότι πρέπει πάση θυσία να κερδίσει ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη και να μην φυλάνε τα πόδια τους για να μην χάσουν την εμπειρία του "Καμπ Νόου".

Κακά τα ψέματα, ήδη ορισμένοι μετρούν τις ημέρες για το πότε θα επισκεφθούν το "σπίτι" των Καταλανών, για το πότε θα πατήσουν το χορτάρι που πατάει ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Πικέ, ο Ινιέστα και τα υπόλοιπα αστέρια της Μπάρτσα.

Η μεγαλύτερη "παγίδα" των Πειραιωτών στη Νέα Σμύρνη λοιπόν, είναι η... Μπαρτσελόνα και γι' αυτό το λόγο ήδη έχουν αρχίσει ένα σωρό συζητήσεις από χθες (9/10), ώστε να επικεντρωθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK