Το ποστάρισμα του Γεωργάτου για Μαρινάκη, Βρέντζο και Ακαδημία

Ένα κείμενο στο διαδίκτυο που έκανε λόγο για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στη φετινή Super League με τα παιδιά του Γρηγόρη Γεωργάτου έκανε τον πρώην "ερυθρόλευκο" να πάρει θέση!

Το ποστάρισμα του Γεωργάτου για Μαρινάκη, Βρέντζο και Ακαδημία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Η απουσία ενός σοβαρού αντιπάλου στη μάχη για τον φετινό τίτλο, δίνει την ευκαιρία στον Πάουλο Μπέντο να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την κυρίαρχη θέση του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παίζοντας με τα παιδιά του... Γεωργάτου", τονίζεται σε σχετικό κείμενο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (30/1) στην ιστοσελίδα " Sport24.gr" και ο Γρηγόρης Γεωργάτος ένιωσε την ανάγκη να παρέμβει.

Ο Κεφαλονίτης πρώην άσος που έχει κατακτήσει τίτλους και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και ο οποίος έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου θέλησε μέσω ποσταρίσματός του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο που έγραψε το κείμενο για τα καλά λόγια -όχι τόσο για εκείνον όσο για τα παιδιά- ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στον ιδιοκτήτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στον Γιάννη Βρέντζο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΌΣΑ ΕΓΡΑΨΕ:

"Σήμερα σε ένα σάιτ έγραψε ένας δημοσιογράφος για την δουλειά στην ακαδημία του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην ομάδα του Γεωργάτου που παίρνει πρωτάθλημα. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια όχι τόσο για μένα, όσο για αυτά τα παιδιά που έχουν αξία κ σαν άνθρωποι, και σαν ποδοσφαιριστές, αλλά επειδή σε αυτήν την προσπάθεια που κάναμε περίπου 3,5 χρόνια πριν, δεν ήμουν μόνος. Επειδή είμαι δίκαιος σαν άνθρωπος θα ήθελα εγώ να αναφέρω κ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι πίσω απο τα φώτα και για μένα είναι σημαντικοί γιατί ο καθένας είχε τον ρόλο του και βοήθησε στο να πετύχει αυτή η προσπάθεια.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές της ακαδημίας σε όλα τα τμήματα. Συγνώμη που δεν αναφέρω τα ονοματά σας, αλλά σας ξέρουν, τον Θόδωρο, την Χριστίνα, την Μερώπη, τον Δομένικο, Γιώργο, Νίκο, Βασίλη, για την βοήθειά τους, τον Τάκη, Αλέξανδρο, Αντρέα, Θωμά, Αλέξη, Νίκο, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. ΠΑΥΛΟΥ για την αγάπη του για τα παιδιά, στο όνειρο που είχε στο να γίνει η καλύτερη ακαδημία του Ολυμπιακού, και να δει κάποια στιγμή να παίζουν αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα, και για όλες τις βοήθειες που μας έδινες απλόχερα σε όλα, ευχαριστώ μέσα απο την ψυχη μου, στον κ. Βρέντζο γιατί με άκουσε για αυτά τα παιδιά να γίνουν επαγγελματίες, και τέλος στον άνθρωπο που βάζει χρόνο χρήμα από την ζωή του για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα και αυτά τα παιδιά να ειναι η περιουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.(και τέλος όλο αυτό που έγινε ήταν ομαδική δουλειά με αγάπη, πάθος, και όνειρα από όλους και για αυτό πέτυχε)!!!!!!! Πάντα τα καλύτερα!! δουλειά δουλειά και κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου!!!!!"

Το ποστάρισμα του Γεωργάτου για Μαρινάκη, Βρέντζο και Ακαδημία

News 24/7

24MEDIA NETWORK