Το ποστάρισμα του Πάρντο που προκαλεί ερωτηματικά

Ο Φελίπε Πάρντο έκανε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται κουβέντα για το αν έχει σχέση με το "κόψιμό" του από τη λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Το ποστάρισμα του Πάρντο που προκαλεί ερωτηματικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H αλήθεια είναι πως η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με καθόλου ευχάριστο τρόπο για τον Φελίπε Πάρντο, με τον Κολομβιανό να έχει κατά πάσα πιθανότητα το πιο "δύσκολο" καλοκαίρι σε σύγκριση με όλους τους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πρώτα ήρθε η ξαφνική απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο που στοίχισε στον παίκτη (ο Πορτογάλος τον είχε φέρει ουσιαστικά στο μεγάλο λιμάνι έναν χρόνο νωρίτερα), ακολούθησε ο παραγκωνισμός του από τον Βίκτορ Σάντσεθ με τον ίδιο να πέφτει πολύ κάτω από τα γνωστά αγωνιστικά του στάνταρντς, ενώ πριν από λίγες ημέρες έμεινε εκτός της λίστας που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα έξι ματς που θα δώσει στους ομίλους του Europa League.

Το ποστάρισμα του Πάρντο που προκαλεί ερωτηματικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως είναι λογικό, ο Κολομβιανός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση και πολλοί αναρωτιούνται αν όλες αυτές οι καταστάσεις έχουν παίξει το ρόλο τους ώστε να ανεβάσει το μεσημέρι της Δευτέρας μήνυμα στο Ιnstagram με το εξής περιεχόμενο:

"Ποτέ μην εγκαταλείπεις ένα όνειρο, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Κάθε στιγμή είναι η τέλεια, αρκεί να είναι ευλογημένη από τον Θεό". Το ποστάρισμα αυτό συνοδεύεται από φωτογραφία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι σίγουρα αινιγματικό ως προς τις προθέσεις του...

Nunca abandones un sueño por más difícil que sea. El tiempo de Dios es perfecto ! #Dios #God

A photo posted by ғᴇʟɪᴘᴇ ᴘᴀʀᴅᴏ (ᴏғɪᴄɪᴀʟ) (@felipepardo17) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK