Το προφίλ του Βίκτορ Σάντσεθ

Διαβάστε ποιος είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, που διαδέχθηκε τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

Το προφίλ του Βίκτορ Σάντσεθ

Λίγα λεπτά μετά το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Μάρκο Σίλβα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος διαδέχθηκε τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο των "ερυθρολεύκων". Το Contra.gr σκιαγραφεί το προφίλ του 40χρονου τεχνικού, ο οποίος αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Μίτσελ τα προηγούμενα χρόνια, προτού καθίσει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

TO ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ

O Βίκτορ Σάντσεθ σταμάτησε την καριέρα του σε ηλικία 32 ετών το 2008, έχοντας μάλιστα φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2006/07. Το 2010 εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Χετάφε, όντας ο βοηθός του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Τον Φεβρουάριο του 2011 ο Μίτσελ προσλήφθηκε από τη Σεβίλλη, με τον Βίκτορ να τον ακολουθεί, ως άμεσος συνεργάτης του.

Κάτι ανάλογο συνέβη κι όταν ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2013. Όμως, στο τέλος της σεζόν 2013/14 αποχώρησε, παρά το γεγονός πως ο Μίτσελ συνέχισε κανονικά στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρόλευκων". Τον Απρίλιο του 2015 είχε την πρώτη εμπειρία ως πρώτος προπονητής, καθώς κάθισε στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αντικαθιστώντας τον Βίκτορ Φερναντέθ.

Μ' αυτόν στην τεχνική ηγεσία, η "Ντέπορ" κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη χρονιά (2015/16). Ο στόχος επετεύχθη ξανά, με την ομάδα της Γαλικίας να κερδίζει εύκολα την παραμονή στη La Liga. Μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν να ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, όμως τελικά με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αποχώρησε από τη Λα Κορούνια, κι αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, στις αρχές του καλοκαιριού προτάθηκε και στην ΑΕΚ, χωρίς η περίπτωσή του να προχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Aνακοινώθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ
Παραιτήθηκε ο Σίλβα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK