Το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" μετά την επίθεση του Ολυμπιακού

Την επομένη της επίθεσης που δέχθηκε από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, η εφημερίδα "Φως τον Σπορ" δεν... κρύφθηκε στο πρωτοσέλιδό της (PHOTO).

Το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" μετά την επίθεση του Ολυμπιακού

Με τις λέξεις "Σεβασμός, όχι Φόβος" κυκλοφορεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Φως τον Σπορ" την Τρίτη (31/10), μία μόλις ημέρα μετά την σκληρή ανακοίνωση που δέχθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η εφημερίδα μάλιστα αποφάσισε να βάλει στο πρωτοσέλιδό της τόσο την ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, όσο και την απάντηση της ίδιας, χωρίς να έχει στόχο να... κρυφτεί.

Το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" μετά την επίθεση του Ολυμπιακού

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμιζε πως:

"Η κριτική είναι πάντα αποδεκτή και γόνιμη όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Όταν γίνεται όμως με στόχο να πλήξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει τα πράγματα -επιτέλους- να λέγονται με το όνομα τους.

Η εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και οι ιδιοκτήτες της, διαχρονικά, αποκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές πριν την έλευση του ευρώ, από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν πρόσφεραν ποτέ ούτε μια πορτοκαλάδα, ούτε ένα ευρώ για τον Σύλλογο, ούτε καν για τον Ερασιτέχνη.

Μόνο κριτική με τη λογική του αυτόκλητου διαχειριστή της ομάδας. Μπορεί όμως η κριτική να είναι καλόπιστη όταν την εφημερίδα ΦΩΣ "διοικούν", τον τελευταίο καιρό, δυο φανατικοί Παναθηναϊκοί;

Μπορεί η κριτική να είναι καλόπιστη όταν μέγας (και μόνος εκτός από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) χορηγός της εφημερίδας είναι ο ΟΠΑΠ, μέσω και ως συνέχεια της στενής σχέσης με τον Δ. Μελισσανίδη;

Μπορεί να θεωρηθεί καλόπιστη κριτική η χολή κάποιων καθηγητών και «ειδικών» που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και εμφανίζονται σαν σαλιγκάρια (μόνο) μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα; Σίγουρα οι «επιστήμονες» των «πέτρινων χρόνων» ήταν πολύ πιο σοβαροί και πολύ πιο σχετικοί με το αντικείμενο από τους συγκεκριμένους και κατ’ επιλογήν επιστήμονες-κριτικούς του Φωτός.

Η εφημερίδα ΦΩΣ μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας.

Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδας για τα χτυπήματα στον Σύλλογο.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το «φως» με το «σκοτάδι»...".

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τη Δευτέρα (30/10):

Το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" μετά την επίθεση του Ολυμπιακού

H απάντηση του "ΦΩΤΟΣ" ήρθε μέσω social media μερικές ώρες αργότερα.

"Η απάντηση του Φωτός στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η εφημερίδα ΦΩΣ, συνυφασμένη στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου με την ιδέα του Ολυμπιακού, δεν απαντά, συνειδητά 62 χρόνια τώρα, σε ανακοινώσεις που αφορούν στη δημοσιογραφική της δεοντολογία και στην ιδεολογική της κατεύθυνση. Επιπλέον απορρίπτει τις φημολογούμενες σχέσεις με τον ΟΠΑΠ θέτοντας στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου τα στοιχεία που αποδεικνύουν απουσία διαφημιστικών καταχωρίσεων στο φύλλο, επί σειρά μηνών."

News 24/7

24MEDIA NETWORK