Το σχόλιο Καραπαπά στην ανακοίνωση των Εισαγγελών

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελών υπέρ των Σταμάτη Δασκαλόπουλο και Ισίδωρο Ντογιάκο μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Καραπαπά. Διαβάστε το σχόλιο που έκανε στη σελίδα του στο Facebook.

Oργισμένο ήταν το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελέων και στην οποία απαντούσε ουσιαστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τοποθέτησή του απέναντι στους Σταμάτη Δασκαλόπουλο και Ισίδωρο Ντογιάκο.

"Επειδή στις Δημοκρατίες (τουλάχιστον μέχρι τώρα) και οι κρίνοντες κρίνονται, προκαλεί αλγεινή εντύπωση και οργή ότι τόσα χρόνια δεν έχουμε διαβάσει απο τις ενώσεις των λειτουργών τις Θέμιδος, ΜΙΑ, έστω ΜΙΑ, ανακοίνωση για τις εκπομπές και τα κανάλια που έκαναν κομφετί τις δικογραφίες, κάτι που είναι σαφέστατα παράνομο. Και πολλές φορές μάλιστα αλλοίωναν το περιεχόμενο τους!", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!