Το σχόλιο Καραπαπά στην ανακοίνωση των Εισαγγελών

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελών υπέρ των Σταμάτη Δασκαλόπουλο και Ισίδωρο Ντογιάκο μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Καραπαπά. Διαβάστε το σχόλιο που έκανε στη σελίδα του στο Facebook.

Oργισμένο ήταν το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελέων και στην οποία απαντούσε ουσιαστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τοποθέτησή του απέναντι στους Σταμάτη Δασκαλόπουλο και Ισίδωρο Ντογιάκο.

"Επειδή στις Δημοκρατίες (τουλάχιστον μέχρι τώρα) και οι κρίνοντες κρίνονται, προκαλεί αλγεινή εντύπωση και οργή ότι τόσα χρόνια δεν έχουμε διαβάσει απο τις ενώσεις των λειτουργών τις Θέμιδος, ΜΙΑ, έστω ΜΙΑ, ανακοίνωση για τις εκπομπές και τα κανάλια που έκαναν κομφετί τις δικογραφίες, κάτι που είναι σαφέστατα παράνομο. Και πολλές φορές μάλιστα αλλοίωναν το περιεχόμενο τους!", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.