Τον "κλέβει" η Κράσνονταρ ή όχι;

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Πολωνία δεν ήταν... παραμύθι το μπάσιμο της Κράσνονταρ για τον Οφόε. Στη Βαρσοβία υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι έκαναν πρόταση γύρω στα 3,5εκ. ευρώ στη Λέγκια για την απόκτησή του.

Τον "κλέβει" η Κράσνονταρ ή όχι;

Εδώ και τρεις ώρες επικρατεί ένας πανικός γύρω από τον Οφόε. Υπήρχαν ένα σωρό δημοσιεύματα στην Πολωνία ότι η Κράσνονταρ ετοιμάζεται να προσφέρει 3,5εκ. ευρώ στη Λέγκια για να τον κάνει δικό της, περίπου ένα εκατομμύριο περισσότερα από αυτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, δεν ήταν παιχνίδι τακτικής και μέτρο πίεσης προς τον Ολυμπιακό η ιστορία με την Κράσνονταρ. Υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον των Ρώσων είναι υπαρκτό και ότι ο Οφόε ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο προς το Κράσνονταρ!

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτά υποστηρίζουν την τελευταία ώρα τα ΜΜΕ της Βαρσοβίας που έχουν καλό ρεπορτάζ Λέγκια. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Οι Πολωνοί εκτιμούν μάλιστα ότι μέσα στη μέρα μπορεί και να τελειώσει η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ. Οπότε, είμαστε εν αναμονή για να δούμε αν έχουν δίκιο οι Πολωνοί ή έχουν τραβήξει ένα θέμα από τα... μαλλιά.

*** Στην Ρωσία πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά περί Κράσνονταρ και Οφόε. Στα τοπικά ΜΜΕ δεν γίνεται λόγος ούτε καν για ενδιαφέρον. Υπομονή λίγες ώρες για να αποδειχθεί, αν τελικά όντως ο Βέλγος χαφ θα μετακομίσει στην Κράσνονταρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK