Tόση είναι η διαφορά Ολυμπιακού-Παρτιζάν για Τζούρτζεβιτς

Οι Σέρβοι θεωρούσαν κλεισμένη τη μεταγραφή του 23χρονου φορ της Παρτιζάν, αλλά ακόμα υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Tόση είναι η διαφορά Ολυμπιακού-Παρτιζάν για Τζούρτζεβιτς
Djurdjevic

Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένη ιστορία. Οι Σέρβοι όλο το προηγούμενο διάστημα το μόνο που δεν είχαν κάνει ήταν να βάλουν μία ερυθρόλευκη φανέλα στον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

«Παίζει με την Βιντεότον και πάει Πειραιά», έγραφαν τη μία μέρα. «Παίζει και με τον Ερυθρό Αστέρα και από Δευτέρα πιάνει λιμάνι», έγραφαν την επόμενη. «Στα 3εκ. ευρώ έκλεισε το deal», σημείωναν αρκετά σερβικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνταν πηγές από την Παρτιζάν.

Η αλήθεια είναι μία: Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή ψάχνει για έναν βαρβάτο φορ, προσπαθεί να φέρει τον «κάνω τη διαφορά» επιθετικό, αυτόν που θα ανεβάσει επίπεδο.

Ο δε Τζούρτζεβιτς στην παρούσα φάση είναι σε δεύτερη μοίρα. Δεν έχει βγει από το «κάδρο». Παραμένει στη λίστα. Συν τοις άλλοις, και ο ίδιος αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα παραδέχτηκε ότι το μοναδικό ενδιαφέρον που γνωρίζει είναι αυτό του Ολυμπιακού και καμίας άλλης ομάδας, είτε από την Ιταλία, είτε από την Τουρκία.

Το ενδιαφέρον από Ιταλία και Τουρκία το διέρρεαν προς τα έξω οι ιθύνοντες της Παρτιζάν, προφανώς για να ανεβάσουν την τιμή του. Ωστόσο, όπως είπε χθες το βράδυ (27/8) ο Τζούρτζεβιτς, η μοναδική ομάδα που έχει κάνει πρόταση είναι ο Ολυμπιακός και κανένας άλλος.

Πώς έχουν τώρα τα δεδομένα; Η Παρτιζάν ζητάει περίπου 4,5εκ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σερβία, ο Ολυμπιακός προσφέρει γύρω στα 3εκ. ευρώ. Υπάρχει δηλαδή μια διαφορά 1,5εκ. ευρώ.

Ο Τζούρτζεβιτς είπε ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπορεί να τραβήξει εώς και την Πέμπτη 31 Αυγούστου, εώς την τελευταία ώρα. Τέσσερις μέρες έμειναν…

Όλα λοιπόν είναι ανοικτά. Οι Πειραιώτες παλεύουν για βαρβάτο φορ (πιθανότατα από Αγγλία) και αν δεν τους κάτσει, τότε θα στραφουν στη λύση του Τζούρτζεβιτς. Και φυσικά, όσο η Παρτιζάν δεν έχει άλλες προτάσεις στα χέρια της, θα αρχίσει να ρίχνει τις αρχικές της απαιτήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK