Τόσο χρόνο θέλει ο Γκαρθία για τον δικό του Ολυμπιακό!

Αν και τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, με διαδοχικές νίκες και καλό ποδόσφαιρο, ο Όσκαρ Γκαρθία ζήτησε πίστωση ωσότου παρουσιάσει αυτό που ακριβώς θέλει στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός του Όσκαρ Γκαρθία έκανε το 3Χ3 αφότου ανέλαβε. Είναι όμως ο δικός του Ολυμπιακός; Ο Καταλανός προπονητής αρχίζει να βλέπει αυτά που θέλει, αλλά ξέρει πως ο χρόνος είναι σύμμαχος. 

"Πιστεύω ότι ένας νέος προπονητής θέλει 5-6 μήνες για να φέρει αποτέλεσμα σε μία ομάδα", εξήγησε ο Γκαρθία μετά το 3-0 επί της Ξάνθης, συμπληρώνοντας πως "προσπαθούμε όμως να διορθώσουμε πράγματα πολύ πιο γρήγορα και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Μάλιστα σ' αρκετές στιγμές απόλαυσα το πώς έπαιζε η ομάδα. Οι παίκτες είναι σαν ηθοποιοί για να έρχεται ο κόσμος να διασκεδάζει με αυτό που παρουσιάζουν στο γήπεδο. Ο κόσμος είδε ένα πολύ καλό θέαμα και σίγουρα αυτό με ικανοποιεί πολύ".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".