"Τρώει" και τον Οκτώβριο ο Ελαμπντελαουί!

Ο Νορβηγός προπονήθηκε την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να μπει άμεσα σε αγώνες. Το πιθανότερο να τον δούμε στις 26 Οκτωβρίου με τον Πλατανιά στο Κύπελλο.

"Τρώει" και τον Οκτώβριο ο Ελαμπντελαουί!

Φαίνεται πως ο «Γολγοθάς» του Ελαμπντελαουί φτάνει στο τέλος του. Ο Νορβηγός είναι και πάλι εδώ! Την Πέμπτη (6/10) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ρέντη και πλέον έχει μπει και με τη βούλα στην τελική ευθεία η επιστροφή του στη δράση.

Ο Ομάρ έβγαλε όλο το πρόγραμμα δίχως να παραπονεθεί για την παραμικρή ενόχληση στον αστράγαλό του. Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότατο βήμα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παίξει και με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το παραπάνω Σάββατο. Δεν θα τον ζορίσουν ούτε οι γιατροί, ούτε οι προπονητές. Πρέπει να περάσει ακόμα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να διαπιστωθεί ότι είναι σε θέση να πάρει αγωνιστικό ρυθμό.

Εκτιμάται ότι θα τον «φάει» σχεδόν όλο τον Οκτώβριο ο Ελαμπντελαουί. Αν θα τον δούμε μέσα στον μήνα σε κάποιο παιχνίδι, αυτό ίσως να είναι με τον Πλατανιά (26/10) στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Και πάλι όμως δεν μπορεί να ειπωθεί και με σιγουριά ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες. Μην ξεχνάμε ότι και μέσα στον Σεπτέμβριο είχε αρχίσει δειλά-δειλά να κάνει το μεγαλύτερο μέρος με την ομάδα, αλλά τον ενοχλούσε λίγο το σημείο που είχε χτυπήσει και αμέσως ξαναέφευγε για ατομικό πρόγραμμα.

Θέλει λίγο ακόμα υπομονή. Ο Ελαμπντελαουί ταλαιπωρείται από τις αρχές Μαϊου. Έχουν περάσει πέντε μήνες από την ημέρα που έπαθε τη ζημιά και τώρα έφτασε η στιγμή να κάνει καμιά 20αριά μέρες υπομονή για να ξαναμυρίσει αποδυτήρια σε επίσημο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι με το που ολοκληρώθηκε το χθεσινό πρόγραμμα, ο Μπέντο και οι συνεργάτες του έσκασαν πολλά χαμόγελα, βλέποντας τον Ομάρ σε αυτή την κατάσταση.

Τον περιμένουν πώς και πώς! Δεν γίνεται να βγάλει όλα τα ματς ο Ντιόγο Φιγκέιρας. Υπάρχει και η επιλογή του Παναγιώτη Ρέτσου, αλλά είναι γεγονός πώς για την επιστροφή του Ελαμπντελαουί ανυπομονούσαν τόσο καιρό στο Ρέντη και πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK