Τώρα "παίζει μπάλα" ο Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (30/12) να έχει δώσει την οριστική του απάντηση στον Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Γιατί αργεί να αποφασίσει ο Ιρανός.

Τώρα "παίζει μπάλα" ο Ανσαριφάρντ
ansarifard ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι μία υπόθεση που υπό άλλες συνθήκες θα είχε τελειώσει στο "άψε-σβήσε". Ο Ολυμπιακός βγάζει και... σήμερα (που λέει ο λόγος) τα 400 χιλιάρικα της ρήτρας του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Πανιώνιος ανάβει το "πράσινο φως" και ο Ιρανός ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Η... λεπτομέρεια έχει να κάνει με τις διαθέσεις του Ιρανού επιθετικού. Ο μάνατζέρ του είχε ζητήσει "τον ουρανό με τ' άστρα" από τον Ολυμπιακό. Είναι αληθές ότι ζήτησε πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ ετήσιο συμβόλαιο. Κατά άλλες πληροφορίες έχει ζητήσει αρκετά παραπάνω.

Η ουσία είναι ότι ο Ανσαριφάρντ δεν δείχνει να έχει κάτι χειροπιαστό από το εξωτερικό, μία πρόταση που να τον ικανοποιείκαι την οποία φερόταν ότι περίμενε τις τελευταίες δέκα μέρες, αλλά δεν ήρθε. Κατ' επέκταση, λοιπόν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με λίγα λόγια ο Ιρανός είναι αυτός που θα ορίσει τη μοίρα του και όχι ο Πανιώνιος. "Αγκάθι" για τον ίδιο ως προς τον Ολυμπιακό αποτελεί η παρουσία των Ιντέγιε και Καρντόσο. Αναγνωρίζει ότι με την παρουσία και των δύο στην επίθεση, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κι αυτός είναι ο ενδοιασμός του. Αν δεν υπήρχε αυτή η παράμετρος, δεν θα καθόμασταν τώρα να συζητάγαμε τους λόγους που ακόμα δεν έχει περάσει το κατώφλι του προπονητικού κέντρου του Ρέντη.

Από την άλλη ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μπορεί να του προσφέρει και ένα καλό συμβόλαιο. Βέβαια, ο ίδιος το έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα χρήματα στην παρούσα φάση, αλλά ο χρόνος συμμετοχής που θα του εγγυηθεί από τους υποψήφιους "μνηστήρες".

Κατά τ' άλλα, υπάρχουν υποψίες ότι ειδικά η ΑΕΚ "παραμονεύει". Ότι μπορεί να "χωθεί" στην υπόθεση αλά... Μπακασέτας. Όλα είναι πιθανά. Η Ένωση άλλωστε έχει ένα "όπλο" έναντι του Ολυμπιακού. Ο Ανσαριφάρντ ξέρει ότι στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει βασικός με το καλημέρα.

Εν κατακλείδι, ο Ιρανός είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του και περιμένει. Μάλιστα, από τους πρωταθλητές φέρεται να έχει πάρει και ένα είδος deadline,να τους απαντήσει άμεσα δηλαδή. Κι όταν λέμε "άμεσα", εννοούμε πριν φύγει το 2016. Οπότε, σήμερα – αύριο φαίνεται πώς θα τελειώσει τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό η ιστορία με τον Ανσαριφάρντ. Με τη ζυγαριά στην παρούσα φάση να γέρνει προς το "έρχεται"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK