Τζόρνταν Αγιού ο αντί-Καρντόσο, "μέρα της κρίσης" για Νιλμάρ!

Ξαφνικά Αγιού για τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένονται εξελίξεις και με την υπόθεση Νιλμάρ.

Τζόρνταν Αγιού ο αντί-Καρντόσο, "μέρα της κρίσης" για Νιλμάρ!
Αγιού

Η πιο μεγάλη μέρα του πολέμου είναι η σημερινή για την επίθεση του Ολυμπιακού. Μετά τα ανυπέρβλητα –οικονομικά- εμπόδια που υψώθηκαν ξαφνικά στην υπόθεση του Όσκαρ Καρντόσο, οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και στράφηκαν σε έναν άλλο "παλιό" γνώριμο.

Πρόκειται για τον Τζόρνταν Αγιού της Άστον Βίλα, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας του πως μετά από τον υποβιβασμό της στην "Τσάμπιονσιπ" θέλει να αλλάξει φανέλα και να συνεχίσει σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Η ομάδα αυτή είναι, όπως όλα δείχνουν, ο πρωταθλητής Ελλάδας κι αν όλα πάνε καλά το "φλέρτ" μπορεί να εξελιχθεί σε "γάμο" ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Ποιος είναι ο Αγιού;

Ο Τζόρνταν Αγιού, διεθνής με τη Γκάνα, είχε απασχολήσει και πριν από περίπου ένα μήνα τον Ολυμπιακό, ωστόσο, σε εκείνη τη φάση, οι απαιτήσεις και του ίδιου και της ομάδας του δεν άφηναν μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και είναι πολλές οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το μεγάλο "μπαμ", την ώρα που μετά τον Όσκαρ Καρντόσο, αύξησε τις απαιτήσεις της και η Τράμπζονσπορ, προκειμένου να αφήσει τον Παραγουανού γκολτζή να μετακομίσει στον Πειραιά.

Ο 24χρονος Αγιού είναι ο μικρότερος αδερφός του, επίσης διεθνούς, Αντρέ (26 ετών), ο οποίος πριν από λίγο καιρό μετακινήθηκε από τη Σουόνσι στη Γουέστ Χαμ με αντάλλαγμα άνω των 15 εκατομμυρίων. Ο Τζόρνταν είναι επιθετικός, αλλά με ικανότητα να παίζει και στις τρεις θέσεις της γραμμής κρούσης, ενώ ο –αριστεροπόδαρος- Αντρέ αγωνίζεται ως εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες.

Οι σχετικές πληροφορίες από το "Νησί" αναφέρουν ότι ο Τζόρνταν Αγιού πρόκειται να μετακομίσει ως δανεικός με οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020, ενώ η αξία του ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Άλλες πηγές, ωστόσο, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για κανονική μεταγραφή, από τη στιγμή που παραχωρήθηκε και μάλιστα με υψηλό αντάλλαγμα ο Άλαν Πουλίδο στην Τσίβας.

Ξεκαθαρίζει και του Νιλμάρ

Παράλληλα, πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και στην υπόθεση Νιλμάρ, ο οποίος έχει λάβει εντολή εδώ και μία εβδομάδα να γυμνάζεται με τη δεύτερη ομάδα της Αλ Νασρ. Η πίεση της ομάδας των Εμιράτων υποχρεώνει τον Βραζιλιάνο άσο να ρίξει νερό στο κρασί του, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες, έστω κι αν τις τελευταίες ημέρες έχουν ρίξει τους τόνους...

Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός μέχρι το βράδυ να έχει "κλείσει" όχι μόνο έναν, αλλά δύο επιθετικούς. Και τι επιθετικούς. Διεθνείς, τεχνίτες, γρήγορους, ικανούς να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Από τους δύο, ο Νιλμάρ δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και αν αποκτηθεί θα καλύψει τη μία από τις δύο κενές που έχει ο Ολυμπιακός. Ο Αγιού από την άλλη πλευρά είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πογέτ "καίγεται" για τον Σιόβα
Καταλήγει στη Γαλατάσαραϊ ο Τιοτέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK