Βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια με αστυνομικούς στην Βέροια

Οι “ερυθρόλευκοι” τιμωρήθηκαν με 48.500 ευρώ για επεισόδια, ρίψεις καπνογόνων και καθισμάτων σε αστυνομικούς. 20 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στον Νίκο Ζαμάνη του Πανιωνίου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι “ερυθρόλευκοι” απολογήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής για "μεμονωμένα επεισόδια στην κερκίδα" και συγκεκριμένα σύμφωνα με τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας για επεισόδια οπαδών τουπριν από την έναρξη του αγώνα, στην θύρα 6 του γηπέδου της Βέροιας όπου έριξαν καπνογόνα και σπασμένα καθίσματα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Συνολικά, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 48.500 ευρώ.

Στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Νίκο Ζαμάνη επιβλήθηκε ποινή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες (κινδύνευε με αποκλεισμό από 15 ημέρες μέχρι πέντε μήνες) και 3.000 ευρώ πρόστιμο και στον Πανιώνιο 4.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Ν. Ζαμάνης του είπε στο φινάλε του ημιχρόνου: “Θα σας γ…σω ρε, θα πάω στη NOVA και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννενα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε, θα σας γ…σω” και πριν την σέντρα του 2ου 45λεπτου...

“Θα σου κάνω μήνυση, θα σε γ…σω στη NOVA, θα σου πω εγώ τι θα πάθεις”. Από τον Πανιώνιο ισχυρίζονται ότι ο διαιτητής είπε στον Κόρμπο στο 43ο λεπτό “μην χτυπιέστε, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βγει στην Ευρώπη”.

Στην ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ για τον πρόσφατο αγώνα με την Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK