Βασικός με το "καλημέρα" ο Ζιλέ στον Ολυμπιακό

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης (9/8), αλλά ετοιμάζεται να αγωνιστεί και βασικός.

Βασικός με το "καλημέρα" ο Ζιλέ στον Ολυμπιακό

Με το "καλημέρα" θέση βασικού ετοιμάζεται να πάρει στον Ολυμπιακό ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος άσος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 18άδα του Μπέσνικ Χάσι για το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης (9/8) και εξαιτίας των απουσιών, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα, με τον Ρομαό να παίζει στην άμυνα.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μποτία και Ταχτσίδης, ενώ και ο Οφόε κινήθηκε πιο συντηρητικά για προληπτικούς λόγους, όπως και ο Σιώπης.

Έξω είναι, επίσης, για λόγους ξεκούρασης ο Κούτρης, έτσι ώστε να παίξει ο Μίλιτς. Ο Χάσι δεν συμπεριέλαβε ούτε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι ο Βούκοβιτς παρά τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ζιλέ βρέθηκε και το απόγευμα της Δευτέρας στου Ρέντη όπου παρακολούθησε με πολιτικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ μίλησε και με τον Μπέσνικ Χάσι. Την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση και έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως έχει κάνει πλήρη προετοιμασία με τη Ναντ, ενώ αγωνίστηκε και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στη "Ligue 1" ως αλλαγή.

Αναλυτικά η αποστολή για το φιλικό με τον Ατρόμητο: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK