Βάζει… φέσι ο Μίλι, έρχεται ο Ντιόπ, ανοιχτό του Κασάμι

Την ώρα που οι σοβαρές εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο έχουν προκαλέσει αναγκαστικό «πάγωμα» σε ορισμένες σημαντικές υποθέσεις μεταγραφικού περιεχομένου, τρέχουν εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα τον άξονα του Ολυμπιακού.

Βάζει… φέσι ο Μίλι, έρχεται ο Ντιόπ, ανοιχτό του Κασάμι

Μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού να ενημέρωσε επισήμως χθες ότι αρνήθηκε την πρόταση της τουρκικής Φενέρ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα ομάδα του Βίτορ Περέιρα θα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά, την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας δύσκολα θα αρνηθούν.

Για να το γράψουμε ακόμη πιο απλά, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Σέρβο μέσο με ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που του προσφέρουν οι… γείτονες, θα πρέπει οι αρμόδιοι να είναι τρελοί για να μην τον πουλήσουν. Όταν σου προσφέρουν τρεις και τέσσερις φορές περισσότερα, συνήθως λες «ναι» και με χαμόγελο.

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, θα συμβεί εκτός απροόπτου και στην περίπτωση του «Μίλι», άρα θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Παπακουλί Ντιόπ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λεβάντε είναι ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο λιμάνι. Ο Σενεγαλέζος μέσος θα αποτελέσει μία από τις πρώτες προσθήκες που θα υπάρξουν στο ρόστερ και η απόκτησή του μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Τι γίνεται με Κασάμι

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον δανεικό Εντινγκά και την αναμενόμενη πώληση του Μιλιβόγεβιτς, των δύο βασικών αμυντικών μέσων της προηγούμενης σεζόν δηλαδή, το ερώτημα που προκύπτει αφορά το αν θα αποκτηθούν ένας ή δύο αντικαταστάτες. Κι εδώ μπαίνει ξανά στην εξίσωση ο παράγοντας Κασάμι.

Ο διεθνής Ελβετός συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και με ωραία παρέα, χωρίς να δείχνει κάποιο ιδιαίτερο άγχος για το πού θα τον βρει η επόμενη μέρα. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να του δώσει άλλη μία ευκαιρία.

Αποφασίζει ο Σίλβα

Σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μανιάτη, ο οποίος καλύπτει γρήγορα το χαμένο έδαφος από τον σοβαρό τραυματισμό του και την απόκτηση του ταλαντούχου Τζανδάρη, ο Πορτογάλος κόουτς πρώτα θα δει και στη συνέχεια θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις για τον άξονα και όχι μόνο…

Υ.Γ.: Στην Ευρώπη επιστρέφει αύριο μετά τις διακοπές του στο Μεξικό ο Κέβιν Μιραλάς και το θερμόμετρο ανεβαίνει. Ο μάνατζέρ του έχει λάβει ήδη εντολή να κινήσει τις διαδικασίες αποχώρησης του Βέλγου από την Έβερτον και στον Πειραιά τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες…

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτο "όχι" του Ολυμπιακού στη Φενέρμπαχτσε για Μιλιβόγεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK