Μισό πρώτο γύρο κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός!

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League ανακοίνωσε την ποινή του Ολυμπιακού για όσα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, που είναι ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές. Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας κουβαλούν τιμωρία 5 αγωνιστικών κεκλεισμένων ενόψει της νεάς σεζόν!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πειθαρχική επιτροπή απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και επέβαλε ποινή αποκλεισμού της έδρας για τρεις αγωνιστικές στους Πειραιώτες. Η ποινή θα εφαρμοστεί τη νέα σεζόν, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να διατηρεί από την πλευρά της το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ:

Μισό πρώτο γύρο κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός!
Μισό πρώτο γύρο κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κουβαλούν πλέον τιμωρία πέντε αγωνιστικών χωρίς κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια τους καθώς έχουν τιμωρηθεί επίσης με μία αγωνιστική για τα όσα έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια στο φινάλε του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και μία αγωνιστική για τη συμπεριφορά του Φρανσουά Μοδέστο στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά με κόσμο σε ματς για ελληνικη διοργάνωση από τον... Νοέμβριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK