Βιάνα: "Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των "ερυθρολεύκων" και αναφέρθηκε στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Πάουλο Μπέντο.

Βιάνα: "Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη μετεγγραφή του στην ομάδα του Πειραιά: "Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Ήθελα πάντα να έρθω να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το αποφάσισα μαζί με την οικογένειά μου. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εγκαταστάσεις και η δομή του Συλλόγου, από όσα έχω δει ως τώρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Χαίρομαι πολύ που θα φοράω αυτή τη φανέλα. Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται και να γράψουμε ιστορία, δίνοντας χαρά στον κόσμο".

Για το παιχνίδι του: "Είμαι ένας παίκτης που διαθέτει τακτική και ταχύτητα. Είμαι καλός και στο ψηλό παιχνίδι. Μπορώ να δίνω καλές πάσες".

Για τον προπονητή του, Πάουλο Μπέντο: "Όσον αφορά στον κ. Μπέντο, μου αρέσει πολύ το προπονητικό του στυλ. Χάρη σ’ αυτόν είμαι τώρα εδώ. Έχω πολύ όρεξη να δουλέψω μαζί του και με όλη την ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και να προοδεύσω πιο πολύ και μπορεί να με βοηθήσει ο κ. Μπέντο σ’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ότι είμαι εδώ. και θέλω να κατακτήσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού: "Έχω να πω στον κόσμο πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και θα φοράω τη φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου. Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Να ξέρει ο κόσμος πως είμαι κι εγώ ένας παθιασμένος και ενθουσιώδης ποδοσφαιριστής. Νιώθω τον κόσμο και το πάθος τους. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, ώστε η ομάδα να είναι συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοινώθηκε ο Βιάνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK