Βίκτορ: "Η έλλειψη προσοχής δεν επιτρέπεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο"

Ο Βίκτορ Σάντσε ανέλυσε την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με την Βέστερλο και εντόπισε τα θετικά και τα αρνητικά.

Βίκτορ: "Η έλλειψη προσοχής δεν επιτρέπεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολες οι δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών

"Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Ήταν ένα καλό τεστ αυτό το φιλικό με την Βέστερλο. Δεν ήταν ένα εύκολο ματς. Μας δυσκόλεψε και η αρκετά διαφορετική από τη δική μας μπάλα που αγωνιστήκαμε. Φάνηκε αυτό στις κατοχές μπάλας που είχαμε στο α’ ημίχρονο. Ήμασταν καλοί γενικότερα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Κερδίζαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο για το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος είναι η εικόνα μας τα τελευταία 10 λεπτά που χάσαμε την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό να μη χάνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση".

Ερωτηθείς ο Ισπανός για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της, απάντησε: "Φυσικά θα είμαστε έτοιμοι. Ο στόχος μας είναι αυτός. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Νομίζουμε ότι θα βρεθούμε σε καλή φόρμα τότε. Γίνεται σκληρή δουλειά κάθε μέρα".

"Για μας είναι πολύ καλό που επέστρεψε στην ομάδα ο Καμπιάσο. Είναι σημαντική προσθήκη. Είναι έμπειρος παίκτης με υψηλή ποιότητα. Το έδειξε ακόμα και σήμερα από την αρχή. Αυτοί οι αγώνες για όλους τους παίκτες λειτουργούν και ως προπονήσεις. Οι παίκτες που έχουν παίξει λιγότερο από 45 λεπτά κάνουν προπόνηση μετά το ματς. Πρέπει να προπονούμαστε σκληρά για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Και ο Εστεμπάν σε μερικές μέρες θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βέστερλο-Ολυμπιακός 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK