Βλέπει ξανά φορ από Τουρκία ο Ολυμπιακός

Δημοσίευμα από την Βοσνία θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν την περίπτωση του 23άχρονου διεθνούς επιθετικού, Ριάντ Μπάγιτς (VIDEO).

Βλέπει ξανά φορ από Τουρκία ο Ολυμπιακός
Riad Bajic

Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο, που αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην Τουρκία για λογαριασμό της Τρανμπζοσπόρ, δημοσίευμα από την Βοσνία θέλει τον Ολυμπιακό να κοιτάει ξανά την αγορά της γειτονικής χώρας.

Αυτό τη φορά το πρότζεκτ είναι εντελώς διαφορετικό και δεν αφορά έμπειρο ποδοσφαιριστή, αλλά νέο, ταλαντούχο και πρόσφατα διεθνή!

Ο λόγος για τον Ριάντ Μπάγιτς της Κόνιασπορ. Πρόκειται για παίκτη 23 ετών (τα έκλεισε στις 6/5), ο οποίος παίζει τόσο ως κλασικός φορ όσο και δεύτερος επιθετικός. Τη φετινή περίοδο μέτρησε 30 συμμετοχές με 17 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2020, οπότε μιλάμε για μεταγραφή και όχι δανεισμό ή ελεύθερο παίκτη ( η αξία του φτάνει τα 4.000.000€). Τον παίκτη, πάντως, βλέπουν και σύλλογοι από την Μπουντεσλίγκα, πάντα σύμφωνα με τους Βόσνιους, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του, την οποία τσεκάρουν στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK