Ώρα μηδέν για Βούκοβιτς: ρήξη με την Κόνιασπορ!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς θέλει... Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο έφτασε στα άκρα τη σχέση του με την Κόνιασπορ. Διαβάστε για τον τελευταίο μοχλό πίεσης από πλευράς του Σέρβου στόπερ.

Serbia's Jagos Vukovic prior to playing their World Cup Group D qualifying match between Serbia and Ireland at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Jagos Vukovic prior to playing their World Cup Group D qualifying match between Serbia and Ireland at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δύο δυνατά μεταγραφικά "μπαμ" στην επίθεση τα τελευταία 24ωρα με την απόκτηση των Εμανουέλ Εμενίκε και Μεχντί Καρσελά όμως όλα δείχνουν πως δεν σταματάει εδώ τη δράση του αφού από εδώ και πέρα έχει ως μεγάλο στόχο την έλευση ενός στόπερ για να "δέσει" το κέντρο της άμυνας.

Γιάγκος Βούκοβιτς και Μίλος Κοσάνοβιτς είναι οι δύο παίκτες στους οποίους έχει στρέψει την προσοχή του το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Πειραιά και αν κρίνουμε από τις τελευταίες εξελίξεις ο πρώτος έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για να... πιάσει λιμάνι.

Αναφερόμαστε στον Βούκοβιτς που... ψάχνουν ακόμα οι άνθρωποι της Κόνιασπορ από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε το πρωί στην προπόνηση με την οποία ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της, με τον Σέρβο μπακ να επιχειρεί με αυτό τον τρόπο να πιέσει τον τουρκικό σύλλογο να ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Κόνιασπορ έστειλε μήνυμα στον 29χρονο άσο πως αν δεν εμφανιστεί ούτε στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου θα κινηθεί νομικά εναντίον του, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να αποδεχτούν οι Τούρκοι την πρότασή του για τον παίκτη.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

News 24/7

24MEDIA NETWORK