Χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Ιντέγε!

Ο Μπράουν Ιντέγε πήγε στο Ρέντη όχι για να πάρει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης αλλά να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, με την μεταγραφή στην Tianjin Teda να είναι θέμα χρόνου!

Χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Ιντέγε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όλα δείχνουν πως ήταν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το τελευταίο παιχνίδι του Μπράουν Ιντέγε με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Νιγηριανό άσο να μετράει αντίστροφα για το ταξίδι του στην Κίνα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Tianjin Teda.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιντέγε πήγε την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη φορώντας πολιτικά και φυσικά δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα αλλά αποχαιρέτησε ουσιαστικά τους συμπαίκτες του λίγο πριν πετάξει για τη "χώρα του μεταξιού" και ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το deal μεταξύ Ολυμπιακού Tianjin Teda μοιάζει να έχει "κλείσει" και είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην μπει ο παίκτης στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Τουρκία όπου το απόγευμα της Πέμπτης (23/2, 18:00) η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θα διεκδικήσει στην έδρα της Οσμανλίσπορ την πρόκριση στους "16" του Europa League.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα χρήματα άλλωστε που προσφέρουν οι Κινέζοι στον άλλοτε άσο της Γουέστ Μπρομ είναι πολλά και δύσκολα θα μπορούσε να πει "όχι" ο παίκτης αφού μιλάμε σχεδόν για τετραπλασιασμό των αποδοχών του σε σύγκριση με αυτά που κερδίζει στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK