Χωρίς έξι με Λόκερεν: μετατίθεται το ντεμπούτο Εμενίκε

Μετά τον Αλμπέρτο Μποτία στην Ελλάδα επέστρεψε και ο Μπεν, ενώ ούτε ο Εμενίκε θα παίξει με τη Λόκερεν. Μοιραία ο Ολυμπιακός θα έχει μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό τον Ανσαριφάρντ στο φιλικό του Σαββάτου, ενώ θα του λείψουν κι άλλοι τρεις παίκτες…

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έβγαλε προβληματάκια ο Ολυμπιακός αυτές τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας του στο Γκενκ.

Μετά τον Αλμπέρτο Μποτία, λαβωμένος επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Μπεν έτσι ώστε να κάνει τις θεραπείες του στο Ρέντη, ενώ στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής αποχώρησε χωλαίνοντας ο Παναγιώτης Ταχτίδης με πρόβλημα στην αριστερή γάμπα. Ο διεθνής Έλληνας μέσος θα χάσει το φιλικό ματς με τη Λόκερεν, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του στο Βέλγιο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από Δευτέρα στην Ελλάδα.

Εκτός από τους Μποτία, Μπεν και Ταχτσίδη, θα λείψουν ακόμα τρεις "ερυθρόλευκοι" από το φιλικό με τη Λόκερεν. Ο λόγος για τον Τάκη Ρέτσο, ο οποίος είχε ένα μικροτραυματισμό στο ματς με την Άλκμααρ και ο Χάσι δεν θέλει με τίποτα να ρισκάρει τη συμμετοχή του, τον Εμάνουελ Εμενίκε και τον Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι θα περιμένουν για το ντεμπούτο τους το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκή.

Αν, βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε επίσημο παιχνίδι μέσα στις επόμενες ημέρες, ειδικά οι Ρέτσος και Βούκοβιτς θα μπορούσαν να παίξουν, αντίθετα από τον Εμενίκε, αλλά πλέον ο Χάσι -όντας θορυβημένος από τους τραυματισμούς των τελευταίων ημερών- προσέχει για να έχει. Πλησιάζει ούτως ή άλλως το πρώτο ματς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και ο 46χρονος προπονητής δεν θέλει να έχει απώλειες.

Με αυτά και με αυτά, πάντως, ο Ολυμπιακός για το φιλικό με τη Λόκερεν έχει μοναδικούς διαθέσιμους στόπερ τον Σισέ και τον Νικολάου και μοναδικό "καθαρόαιμο" σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ. Λογικά θα δούμε σίγουρα και τον Ρομαό στο κέντρο της άμυνας (σ.σ. κάτι που συνέβη και στο φιλικό με την Άλκμααρ), ενώ κάποια στιγμή θα δοκιμαστεί και ο Σεμπά στην κορυφή της επίθεσης…

News 24/7

24MEDIA NETWORK