Χωρίς Καμπιάσο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ένα μικροπρόβλημα της τελευταίας στιγμής κράτησε τον Καμπιάσο στην Αθήνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν το Σάββατο με ιδιαίτερη ένταση επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την τακτική, ενώ εστίασαν και στις στατικές φάσεις, δουλεύοντας την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.

Μία ελαφριά σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο κρατάει προληπτικά εκτός δράσης τον Καμπιάσο, έως ότου η κατάσταση της υγείας του επανεκτιμηθεί. Αυτές οι μικροενοχλήσεις δεν εμπνέουν ανησυχία. Εκτός μένουν και οι τραυματίες Φουστέρ (αιμάτωμα) και Μπουχαλάκης (συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα), ενώ ένα κρυολόγημα ταλαιπωρεί τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για την Τρίπολη. Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!