Χωρίς Βούκοβιτς με Λαμία ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής για το ματς με τη Λαμία στο πλαίσιο της διεξαγωγής της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έμεινε ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Κανονικά οι υπόλοιποι του Χάσι για το δύο στα δύο στο γήπεδο του Περιστεριού.

Προληπτικά εκτός αποστολής για το ματς με τη Λαμία έμεινε ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Δεν εκφράζονται ανησυχίες στου Ρέντη για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα ο Χάσι έχει στη διάθεσή του όλους του ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Super League που θα γίνει στο Περιστέρι το Σάββατο (26/8).

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Γιαννιώτης, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".