Υμνοι Μαρινάκη για Μπέντο: "Τον ευχαριστούμε!"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην κοπή της πίτας των ακαδημιών και έπλεξε το εγκώμιο του Πάουλο Μπέντο την ώρα που ο Πορτογάλος βάλλεται πανταχόθεν! Διαβάστε τι είπε!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην κοπή της πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού την Τρίτη. Μέχρι εδώ τίποτα συγκλονιστικό. Τα εγκώμια όμως που επεφύλαξε ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων για τον Πάουλο Μπέντο είναι αν μην τι άλλο αναπάντεχοιι.

Διαβάστε αναλυτικά στην ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη έκοψε το απόγευμα της Δευτέρας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Ακαδημία.

Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός πανηγύρισαν μέσα στο 2016 την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων Super League K-20 και Κ-17 και φυσικά την άνοδο στην μεγάλη ομάδα παιδιών που έχουν θητεύσει και γαλουχηθεί στην Ακαδημία μας.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που από την πρώτη ημέρα του στο σύλλογο, επενδύει συνεχώς στην Ακαδημία και τ’ αποτελέσματα είναι πλέον ορατά σ’ όλους με την συμμετοχή τεσσάρων παιδιών της στην πρώτη ομάδα, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλους σας καλή χρονιά με υγεία, χαρές και επιτυχίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για άλλη μια χρονιά εδώ μαζί σας, με τα παιδιά, τους προπονητές και όλο το επιτελείο εδώ στο Ρέντη.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπαρχουν εδω μέσα και τους βλέπετε και εσείς παίκτες της ομάδας που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την προεδρία του Ολυμπιακού, το 2010, είχα πει ότι όνειρο μας είναι να φτιάξουμε τα Τμήματα Υποδομής και μετά από κάποια χρόνια να δούμε πολλούς παίκτες στη βασική ενδεκάδα και στη 18αδα της ομάδας. Αυτό το όνειρο πλέον είναι πραγματικότητα, δεν είναι μια υπόθεση, και αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά υπήρχαν συντονισμένες προσπάθειες και σκληρή δουλειά.

Υπήρξε επίσης και ένας άνθρωπος που είναι ίσως ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που τόλμησε ν’ αναδείξει αυτά τα παιδιά και να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να πρωταγωνιστούν σ’ αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τα Τμήματα Υποδομής και θεωρούμε ότι είναι καλό για τον σύλλογο, για την περιοχή μας και για τον τόπο. Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται αλλά χρειάζονται έργα, σκληρή δουλειά, νίκες, να πρωταγωνιστούμε καθημερινά και στα γήπεδα και στην κοινωνία. Το έχουμε πετύχει αυτό και αισθάνομαι περήφανος για όλους εσάς. Να έχετε την υγεία σας και όλα θα πάνε καλά».

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα 264 παιδιά των ομάδων της Ακαδημίας και φυσικά η ομάδα από τα ειδικά σχολεία του Πειραιά η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό», έδωσε φυσικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Πάουλο Μπέντο, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Φρανσουά Μοντεστό και ο Διευθυντής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κ. Κούλης Δουρέκας. Φυσικά εκεί ήταν όλα τα στελέχη και οι προπονητές της Ακαδημίας μας αλλά και ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας και Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παιδιά που αποτελούν ίνδαλμα για όλα τα μέλη της Ακαδημίας, ο Γιώργος Μανθάτης, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Δημήτρης Νικολάου, που είναι μέλη της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Παύλου, ο οποίος είναι διοικητικά υπεύθυνος για τα Τμήματα Υποδομής δήλωσε: «Κύριε Πρόεδρε, αγαπητά παιδιά και αγαπητοί συνεργάτες, σας εύχομαι καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Ασφαλώς και καλή πρόοδο στα μαθήματα σας. Εκείνο που θα ήθελα να σας πω είναι ότι ο Ολυμπιακός πιστεύει σε εσάς και επενδύει στις Ακαδημίες.

Επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό, στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις. Για παράδειγμα το 2016 φτιάχτηκε ένα νέο γήπεδο για την Ακαδημία αλλά και το Playroom. Για φέτος πρόκειται να ανακατασκευαστούν όλα τα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα. Η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία φαίνεται ότι αποδίδει με την συμμετοχή παιδιών της στην Α’ ομάδα. Αυτό που μέχρι πριν από ένα χρόνο φαινόταν σαν όνειρο, τώρα είναι αλήθεια. Συνολικά εδώ έχετε όλες τις δυνατότητες και από εσάς εξαρτάται να προχωρήσετε. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Bento και το επιτελείο του για την εμπιστοσύνη που δείχνει στα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και την υποστήριξη του μιας έχει εργαστεί στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, το τμήμα scouting για την σκληρή δουλειά αλλά και το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου που είναι αιμοδότης της Ακαδημίας από πλευράς παικτών καθώς και το μεγάλο κοινωνικό έργο που πραγματοποιεί. Στα πλαίσια του κοινωνικού προσώπου του Ολυμπιακού καλωσορίζουμε το νέο τμήμα «Μαζί στην ζωή-Μαζί στον Ολυμπιακό» που αποτελείται από ποδοσφαιριστές Ειδικών Σχολείων του Πειραιά».

Εν συνεχεία τον λόγο πήραν τα πέντε παιδιά της Ακαδημίας που έχουν προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα και μας κάνουν κάθε εβδομάδα υπερήφανους με την αγωνιστική τους παρουσία.

Ο Γιώργος Μανθάτης σημείωσε: «Καλή χρονιά σ’ όλους σας. Ήμουν και εγώ εκεί όπου είστε εσείς σήμερα. Είναι η 11η χρονιά που είμαι παρών στην πίτα της Ακαδημίας. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να μην σταματάτε την δουλειά και θα τα καταφέρετε. Πολλές επιτυχίες σ’ όλους».

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είπε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σ’ όλους. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να σταματάτε να έχετε όνειρα. Ήμασταν και εμείς εδώ. Ν’ ακούτε τους προπονητές σας, να κοιτάτε το σχολείο και προοδεύτετε». Ο Παναγιώτης Ρέτσος σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί σας. Φέτος έχουμε την τύχη και την τιμή να παίζουμε στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Μας βοηθήσατε εσείς και φυσικά ο προπονητής και ο Πρόεδρος που μας στηρίζει συνεχώς. Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές στην Ακαδημία και χαρές και λύπες. Απο αυτά μάθαμε. Υγεία σ’ όλους σας». Ο Δημήτρης Νικολάου είπε: «Καλή χρονιά σ΄ όλους σας. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας. Είχαμε όνειρο να παίξουμε στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού και τα καταφέραμε. Γι’ αυτο και εσείς να ακολουθείτε τ’ όνειρα σας». Ο Δημήτρης Σκαφίδας σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία να προπονούμαι στην πρώτη ομάδα. Ονειρεύομαι και εγώ όπως και εσείς την πρώτη μου συμμετοχή στην ομάδα. Καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες σ’ όλους σας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK