Zεκνινί: Έξι μήνες τον "τσεκάρει" ο Ολυμπιακός!

Τι συμβαίνει με τον 19χρονο εξτρέμ της Οντ Γκρένλαντ που πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ώρες σε νορβηγικά ΜΜΕ. Από πότε τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός και γιατί φαίνεται ότι θα απασχολήσει τους “ερυθρόλευκους” το καλοκαίρι.

Zεκνινί: Έξι μήνες τον "τσεκάρει" ο Ολυμπιακός!

Κι ενώ την Δευτέρα (30/1) τα περισσότερα βλέμματα είχαν στραφεί στην πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας και στην απόκτηση του Παρέδες από την Γουότφορντ με τη μορφή δανεισμού, έκανε την εμφάνισή του σε νορβηγικά ΜΜΕ το όνομα του Ραφίκ Ζεκνινί!

Ποιος είναι ο κύριος; Νορβηγός μαροκινής καταγωγής, 19 ετών, αγωνίζεται στην Οντ Γκρένλαντ και είναι εξτρέμ.Aπό το 2015 έχει “γράψει” 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Οντ Γκρέναλντ, ενώ χρίστηκε διεθνής στις μικρές Εθνικές ομάδες της Νορβηγίας σε ηλικία... 14 ετών!

Έχει παίξει στην Κ15, στην Κ16, στην Κ17, στην Κ18 και από πέρσι στην Κ21 του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Έχει περάσει δηλαδή από παμπαίδες, παίδες, έφηβους, νέους και Ελπίδων της Νορβηγίας.

Θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που πολύ δύσκολα θα μείνει μετά το καλοκαίρι στην Σκανδιναβία. Ήδη στην πατρίδα του γράφουν για ενδιαφέρον της Έβερτον, κάποιων γερμανικών ομάδων και κάπου εκεί μπλέκεται και ο Ολυμπιακός!

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ζεκνινί; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο λιμάνι όντως τους έχει απασχολήσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τον έχουν “σταμπάρει” από το περασμένο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι είχε αγωνιστεί και στα παιχνίδια τουEuropa Leagueτου περασμένου Ιουλίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά στο ματς της Νορβηγίας ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Οι Πειραιώτες λοιπόν τον είχαν στο “σημάδι” και τα “λαγωνικά” τους τον παρακολουθούσαν τακτικά μέχρι και τον Νοέμβριο που διεκόπη το νορβηγικό πρωτάθλημα.

Με λίγα λόγια, οι Νορβηγοί δεν έγραφαν ψέματα. Την αλήθεια έλεγαν. Όντως βρίσκεται στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού. Και στην Σκανδιναβία υποστηρίζουν ότι φάκελο για τον Ζεκνινί έχει φτιάξει και η Έβερτον.

Απλώς, ο 19χρονος εξτρέμ είναι μία περίπτωση που εξετάζεται κυρίως για το καλοκαίρι και το πιθανότερο είναι, αν πιστέψουμε τα όσα υποστηρίζουν στην Νορβηγία, ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του μέχρι τον Μάιο, προκειμένου να τον έχει από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στην Οντ Γκρένλαντ πάντως γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός καραδοκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην Αθήνα ο Παρέδες, υπογράφει στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK