"Όχι" ΟΠΑΠ στο διπλό αίτημα της Super League

Ο ΟΠΑΠ απάντησε αρνητικά στο διπλό αίτημα της Super League για κάποιες αλλαγές στην πρόταση που είχε κατατεθεί για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά και τις φανέλες των 16 ομάδων.

Συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής (4/9) υπήρξε ικανοποίηση για την αύξηση της προσφοράς από πλευράς ΟΠΑΠ, αλλά και δύο διαφωνίες από τις ομάδες που με επιστολή τους έθεσαν δυο βασικά αιτήματα τα οποία έπρεπε να αλλάξουν για να υπάρξει συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Βέροια είχαν ενστάσεις σχετικά με την αποκλειστικότητα της φανέλας, ενώ ο Πανθρακικός, ο Πανιώνιος, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς, οι οποίοι βρίσκονται στο κατώτερο γκρουπ των αποδοχών για τη φανέλα, ζητούσαν 250.000 και όχι 180.000.

Ο ΟΠΑΠ απάντησε την Δευτέρα στην Super League και τόνισε ότι δεν αποδέχεται τα δυο αιτήματα, όπερ σημαίνει πως το θέμα της κεντρικής χορηγίας παραμένει ανοιχτό, ενώ από την Τρίτη (8/9) θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντά σε συμφωνία ΟΠΑΠ-Superleague

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!