Δεν τον πήρε η ΑΕΚ, πήγε με τα μισά στο Αγρίνιο

Πριν από ένα μήνα απασχολούσε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ως ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό. Γιατί δεν πήγε στην Ένωση.

Δεν τον πήρε η ΑΕΚ, πήγε με τα μισά στο Αγρίνιο

Ο Φεντερίκο Μπράβο θα παίξει στην Ελλάδα. Όχι στην ΑΕΚ, η οποία ασχολήθηκε μαζί του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά στον Παναιτωλικό!

Αν και με την Ένωση είχε βρεθεί σημείο επαφής, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει περαιτέρω η περίπτωση του 23χρονου Αργεντινού. Όπως έλεγαν τότε από την Ένωση, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη απόκτησης έξτρα κεντρικού χαφ (με Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Αϊντάρεβιτς).

Όπως πάντως είχε αποκαλύψει το Ευαγγέλιο στις 2 Ιανουαρίου, ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στην Ανόρθωση με λιγότερα χρήματα απ' όσα είχε προταθεί στην ΑΕΚ και αυτό δεν άρεσει.

Ο Μπράβο δεν έκλεισε τελικά πουθενά και ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την περίσταση. Τον προσέγγισε και αφού ήταν ελεύθερος μέχρι τώρα κατάφερε να τον υπογράψει. Μάλιστα τον δέσμευσε με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο (καλοκαίρι 2018) με την ελπίδα πως θα καλύψει τη θέση "6" και θ' αποδεχθεί μια χρήσιμη προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ.

Ο νεοαποκτηθείς χαφ έχει παίξει σε Μπόκα Τζούνιορ και Νέα Υόρκη. Από το Μπουένος Άιρες και το "Μεγάλο Μήλο" στο Αγρίνιο! Με τα μισά χρήματα απ' όσα θα έπαιρνε, αν έκλεινε στην ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK