Κωστούλας: "Κακώς ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, είναι άρρωστη η κατάσταση"

Δηλώσεις σοκ έκανε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι άρρωστη, ενώ νιώθει μετανιωμένος που έμπλεξε με αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στο ΣΚΑΙ:

"Έχω μετανιώσει που ξεκίνησα. Δεν έχω μετανιώσει που πρόσφερα στον τόπο μου, στους φίλους του Παναιτωλικού και στην ομάδα. Αλλά ο τρόπος που βλέπω να γίνονται όλα με έχουν κάνει να πω''κακώς ασχολήθηκα'', και ο λόγος δεν είναι οικονομικός. Το αν θέλουν να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να το πω. Μέχρι στιγμής έχουν μειωθεί κατά πολύ αυτά που έδιναν. Μειώνονται συνεχώς και όλοι βλέπουν πως το προϊόν μας δεν έχει τη λάμψη που είχε πιο παλιά.

Μεγάλες επιχειρήσεις δεν θέλουν να προβληθούν όπως πριν. Έχουμε το παράδειγμα του ΟΠΑΠ.Ενώ τον είχαμε και μας βοηθούσε, ξαφνικά βρέθηκε εκτός από κάποιες ομάδες με τη λογική ότι είναι του Μελισσανίδη. Τι με νοιάζει εμένα ποιανού είναι ο ΟΠΑΠ αφού βοηθάει; Υπάρχει ψεύτικος ανταγωνισμός και ομάδες που πληρώνουν στην ώρα τους, συναγωνίζονται άλλες που δεν πληρώνουν. Έχουμε χάσει παίκτες που τους δίναμε δέκα και οι άλλοι τα διπλά, που μόνο υπόσχονταν.

Είναι άρρωστη εντελώς η κατάσταση. Στη διαιτησία, δε, Μπαίνει ένας διαιτητής που τον πληρώνω εγώ, ένας τρίτος τον τοποθετεί και ένας τέταρτος ελέγχει αν έκανε σωστά τη δουλειά του! Θα έπρεπε εμείς να έχουμε τον τελευταίο λόγο.

Βλέπω πως έχω αρχίσει να ντρέπομαι να συναντάω κόσμο και να μου λέει υποτιμητικά ''στο ποδόσφαιρο είσαι;''. Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής, φαίνεται πως έχει αγριέψει το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και πώς, αλλά οι μισθοί τρέχουν, τα έξοδα τρέχουν. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα και η Πολιτεία δεν έχει βάλει το χεράκι της".