Κωστούλας: "Να φύγει όλη η ΕΠΟ"

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας παραχώρησε συνέντευξη στον "Arena FM" και τόνισε πως μοναδική λύση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να αλλάξει ολοκληρωτικά η διοίκηση της ΕΠΟ.

Κωστούλας: "Να φύγει όλη η ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας παραχώρησε συνέντευξη στον "Arena FM" και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή να αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως μοναδική λύση για να βελτιωθεί η κατάσταση είναι να αλλάξει ολοκληρωτικά η ΕΠΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την εκλογή νέου προέδρου: "Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις, απόψεις και σκέψεις. Κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουμε πρόεδρο στη Super League και να κινήσουμε θέματα, όπως το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πήραμε απόφαση για μια τριμελή επιτροπή μέχρι να βγει ο πρόεδρος. Πιστεύω ότι πρέπει να βγει πρόεδρος. Με ενδιαφέρει το άτομο που θα βγει να παίξει σωστά το ρόλο του προς όφελος της λίγκας, χωρίς να με ενδιαφέρει να είναι ιδιοκτήτης ή όχι και από ποια ομάδα θα είναι. Σύντομα, σε 2-3 βδομάδες θα βρεθεί και το άτομο που θα αναλάβει πολλές αρμοδιότητες για να ελαφρύνει τον πρόεδρο".

Για την παραίτηση του Γιώργου Στράτου: "Θεωρώ ότι ο κύριος Στράτος έχει δώσει εξηγήσεις για την παραίτησή του, δε θέλω να πω κάτι άλλο".

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων και την απόφαση του Σταύρου Κοντονή: "Το οικονομικό ταλανίζει πολλές ομάδες, αλλά δεν είναι το καίριο τώρα. Είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο. Εξαρτάται από τον Υπουργό και την ΕΠΟ. Οι αλλαγές δεν έρχονται με επαναστάσεις. Αν ο Υφυπουργός πάρει απόφαση νέας αναβολής για το καλό του ποδοσφαίρου θα συμφωνούσα αν ήξερα ότι μετά από αυτό θα έχουμε κάτι καλό. Αν το κάνει επειδή ίσως και μπορεί, τότε θα έλεγα να ξεκινήσουμε και μετά να βρούμε λύση παίζοντας μπάλα".

Για τη νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Με όλη αυτήν την κινητοποίηση του Υπουργείου και της FIFA επόμενο είναι να γίνει κάτι. Πρέπει να αλλάξει όλη η ΕΠΟ. Να φύγουν όλοι. Έχουν βαρύνει σε τέτοιο σημείο τη θέση τους, που απορώ πως μπορούν και μένουν ακόμα. Δε βλέπω άλλο τρόπο για να αλλάξει κάτι. Να αλλάξει και η ΚΕΔ. Βγάλαμε απόφαση για το ισπανικό μοντέλο, αλλά χάθηκε στη… μετάφραση".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σπανός: "Oι ομάδες βρίσκονται σε οριακό σημείο"
Koύγιας: "Πρόταση απελπισίας η υποψηφιότητα του Αλαφούζου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK