Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Πόντες

Τέλος έλαβε η συνεργασία του Λιονέλ Πόντες με τον Παναιτωλικό μετά και την ταπεινωτική ήττα των Αγρινιωτών στην Μυτιλήνη από την Καλλονή με 5-1.

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Πόντες
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί ο Λιονέλ Πόντες από τον Παναιτωλικό. Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό λίγες ημέρες μετά την ταπεινωτική ήττα από την Καλλονή στη Μυτιλήνη με 5-1.

Η σχετική ανακοίνωση: "Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λιονέλ Πόντες. Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία και ευχόμαστε στον ίδιο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα τους".

Ο Πόντες μετακόμισε το καλοκαίρι στον Παναιτωλικό και πρόλαβε να οδηγήσει την ομάδα σε 5 παιχνίδια. Είχε 2 νίκες (με Αστέρας Τρίπολης και Πανθρακικό), 1 ισοπαλία (με Βέροια) και 2 ήττες (από Παναθηναϊκό και Καλλονή). Το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν καλό το τελευταίο διάστημα και η απόφαση πάρθηκε άμεσα από τη διοίκηση.

Πλέον αναζητείται ο διάδοχος για τον πάγκο. Μέχρι τότε όμως ως υπηρεσιακός κόουτς αναλαμβάνει ο Γιάννης Νταλακούρας.

Να σημειωθεί ότι ο Πόντες είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί πρόωρα από ομάδα της Super League. Την αρχή την έκανε ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στον Πανθρακικό, με τη θέση του να παίρνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK