Πόντες: "Στο υψηλό επίπεδο πρέπει πάντα να νικάς"

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, τονίζοντας πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

O Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού, χάρη σε γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι στο 22ο λεπτό του αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Λιονέλ Πόντες, εμφανίστηκε χαρούμενος για το "τρίποντο", τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η νίκη, ακόμα κι αν έρχεται με ένα γκολ.

"Το πιο σημαντικό είναι πάντα να νικάς. Προτεραιότητα για εμάς στον υψηλό ανταγωνισμό είναι πάντα η νίκη. Στο υψηλό επίπεδο πρέπει πάντα να νικάς. Εάν μπορείς να κερδίσεις με πάνω από ένα γκολ είναι καλό αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Στο πρώτο μέρος εμείς είχαμε μία δυσκολία με το 3-5-2 αλλά μετά προσαρμοστήκαμε, κάναμε ευκαιρίες και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο βάσει της εικόνας των 2 ομάδων", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Διαβάστε ακόμα:

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 1-0

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.