13 εμφανίσεις του Παναθηναϊκού που είχαν κάτι διαφορετικό

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο παρελθόν και 'αναβιώνει' συνεργασία με εταιρία ένδυσης από τα 90s. Εμείς συγκεντρώσαμε 13 χαρακτηριστικές φανέλες, από τα 80s έως σήμερα. Ψήφισε την πιο ξεχωριστή.

13 εμφανίσεις του Παναθηναϊκού που είχαν κάτι διαφορετικό
EUROKINISSI

Το σήμα κάθε συλλόγου είναι η ιστορία του. Τα χρώματα αποτελούν τη συνέχειά του. Η φανέλα λειτουργεί ως βιτρίνα. Τα πρώτα δύο μένουν (σχεδόν) αναλλοίωτα στο χρόνο, το τρίτο μεταβάλλεται από σεζόν σε σεζόν για εμπορικούς σκοπούς. Οι επιλογές ποικίλουν, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, με αποτέλεσμα οι εμπνεύσεις να μην είναι πάντοτε πετυχημένες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκρινε σκόπιμο ν' αλλάξει προμηθευτή ιματισμού για την επόμενη διετία και από τη Nike να κλείσει ένα συμφέρον deal μεταπηδώντας στη Robe di Kappa. Μια εταιρία που τον 'έντυνε' στα μέσα των 90s (1993-95) και ανέλαβε να παρέχει υλικό ένδυσης σ' όλα τα τμήματα, από την ανδρική ομάδα ως το τελευταίο της ακαδημίας. Προσφέροντας παράλληλα ένα ποσό ως χορηγία.

Εκείνη τη διετία οι 'πράσινοι' φόρεσαν μερικές πολύ χαρακτηριστικές εμφανίσεις, σχεδόν αξέχαστες - ενδεχομένως γιατί συνδέθηκαν με κάμποσες επιτυχίες. Η Robe di Kappa συνεργάζεται με Νάπολι και Τορίνο, ως εκ τούτου είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος πώς θα μοιάζουν -ενδεχομένως- οι επόμενες εμφανίσεις των 'πρασίνων'.

Έως τότε όμως ας μείνουμε στο παρελθόν φέρνοντας στο νου 13 εμφανίσεις του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν από τα 80s μέχρι σήμερα. Μια μια βασική προϋπόθεση. Το πράσινο να είναι το κυρίαρχο στοιχείο και το λευκό ν' ακολουθεί. Όχι μαύρο ή μπλε, ούτε καν λαχανί.

Εσύ ποια θεωρείς την πιο καλαίσθητη εξ αυτών;

Photo credits: eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK